2777
2789
عنوان

چه جوری چاق بشم

| مشاهده متن کامل بحث + 638 بازدید | 63 پست

فقط اومدم بگم 

خوشا به سعادتت من تو رژیم لاغریم پدرم دراومد

ربِّ لا تَذَرنی فرداً وَ أَنتَ خیرُ الوارِثین                                         🌸پروردگارا✨دستانم بسوی توست🌸نگاهم به مهربانی و کرم توست✨با تو غیر ممکن‌ها ممکن می‌شود🌸نا ممکن‌های زندگی‌ام را ممکن بفرما✨که باخدای بی‌همتایی چون تو🌸معجزه زندگی جان می‌گیرد✨الــهــی آمـیـــن🙏🏻 خدایا شکرت که بهترین معجزه زندگیم پسر نازمو بهم دادی

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

هرچی خوشمزه سراغ داری بخور

پیتزا. سوسیس بندری. ذرت مکزیکی. همبرگر. ژامبون پنیر. بستنی. باقلوا

و ...

ربِّ لا تَذَرنی فرداً وَ أَنتَ خیرُ الوارِثین                                         🌸پروردگارا✨دستانم بسوی توست🌸نگاهم به مهربانی و کرم توست✨با تو غیر ممکن‌ها ممکن می‌شود🌸نا ممکن‌های زندگی‌ام را ممکن بفرما✨که باخدای بی‌همتایی چون تو🌸معجزه زندگی جان می‌گیرد✨الــهــی آمـیـــن🙏🏻 خدایا شکرت که بهترین معجزه زندگیم پسر نازمو بهم دادی

شربت راسیپ بخور. عالیه.

مودبانه ریپلای کنی خیلیی ممنونت میشم، ریپلایت تند باشه، تندتر جواب میدم. پس ریپلای کن ها مودب باشید.                                                                        Manvatoo سابق هستم، نی نی سایت خیلییییییی😥😥😥😥😥😥                                                 جرات ندارم حرفمو بگم الان میترکم.                          همون خیلیو داشته باش فعلا.                                   عصبانیم نشو فدات عجقم
ببین من رفتم بدنسازی چاقشم خیلی لاغربودم مربیم گف درحدمرگ بخور منم شروکردم بخوردم تخم مرغ یک درمیون ...

تو رو خدا من ۲۰ کیلو اضاف کنم ذوق مرگ میشم

۶۵ تاریخ تولدم نیس همینجوری نوشتم .متولد ۷۴ رم 😉😉
منم از غذا خوردن متنفرم😔 اگه تو‌دنیا غذا خوردن نبود خیلی خوب میشد ی جور دیگه انرژی میگرفتیم مثلا بس ...

خب یکم غذاهای اشتها اور سرچ کن تو نت ظاهرشو ببین اخه واقعا برات جذاب نیس؟😀

الویه پیتزا پاستا ماکارونی لازانیااااا😋😋😋😋

مهربانی تنها زبانیست که ناشنوا میتواند بشنود و نابینا میتواند ببیند.  
واقعا خوبه من چن روزه دو دلم بخرم یا نه

من ک اشتهام باز شده. ولی فعلا‌ نمیدونم ماند.ار هست یا نه

مودبانه ریپلای کنی خیلیی ممنونت میشم، ریپلایت تند باشه، تندتر جواب میدم. پس ریپلای کن ها مودب باشید.                                                                        Manvatoo سابق هستم، نی نی سایت خیلییییییی😥😥😥😥😥😥                                                 جرات ندارم حرفمو بگم الان میترکم.                          همون خیلیو داشته باش فعلا.                                   عصبانیم نشو فدات عجقم
خب یکم غذاهای اشتها اور سرچ کن تو نت ظاهرشو ببین اخه واقعا برات جذاب نیس؟😀 الویه پیتزا پاستا ماکار ...

واقعا منم از غذا خوردن و غذا درست کردن متنفرم. ولی وقتی اشتها آور میخورم دیگه از خود بیخود میشم هرکار می کنم گرسنگیم رفع نمیشه. نصف شبم میرم یه چیزی پیدا میکنم میخورم

واقعا منم از غذا خوردن و غذا درست کردن متنفرم. ولی وقتی اشتها آور میخورم دیگه از خود بیخود میشم هرکا ...

الان مثن یه پیتزای خیلی پر ملات با سسای خوشمزه ببینی دلت نمیخواد بخوری؟😲

مهربانی تنها زبانیست که ناشنوا میتواند بشنود و نابینا میتواند ببیند.  

[QUOTE=94208406]الان مثن یه پیتزای خیلی پر ملات با سسای خوشمزه ببینی دلت نمیخواد بخوری؟😲[/QUOTE

نه. تازه ناهار خوردم‌.

ولی کلا بدون اشتها آور ۱۲ ساعت یه بار یه وعده خیلی کم غذا میخورم. ولی با اشتها آور پنج شیش بار گرسنم میشه