2777
2789

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

بابا سر کار بوده  تمومش کن این قهر را گناه داره  روز تولدش باهاش قهر می کنی

آخه منم با یه بچه یک ساله دست تنها کلی برنامه ریخته بودم که سوپرایز شه گند زد به همه چی

خوب عزیزم مقصر خودتی اون بیچاره از کجا میدونسته شما سورپرایزش کردی یا مهمون دعوت کردی ..باید یجوری حالیش میکردی که شب زودتر برگرده یا زنگ‌بهش می‌زدی که مهمون داریم زودتر بیا ..علم غیب داشته که باید دنبال خونوادشم بره؟

صبح زنگ زد منم سرد برخورد کردم یکم نازمو کشید دید من ول کن نیستم ناراحت شد گفت اگه با من خوش نیستی برو خونه بابات راحت باش منم قطع کردم

از این حرفش خیلی دلم گرفت

آخه منم با یه بچه یک ساله دست تنها کلی برنامه ریخته بودم که سوپرایز شه گند زد به همه چی

میدونم ناراحت شدی 

ولی شرایط اون رو هم درک کن 

مردا وقتی مشغول کار میشن دنیا یادشون میره

خوب عزیزم مقصر خودتی اون بیچاره از کجا میدونسته شما سورپرایزش کردی یا مهمون دعوت کردی ..باید یجوری ح ...

دیروز صبح بهش گفتم عصر یکم زودتر بیا ولی نگفتم مهمون داریم مثلا خواستم اومد غافلگیر بشه

براش بنویس من از اینکه پیش تو هستم سختم نیست و درکنار تو خوشم ولی به خاطر اینکه دیشب میخواستم سوپرایزت کنم ولی شما بخاطر زندگیت و من سرکار بودی دیر اومدی ناراحت شدم تولدت مبارک عزیزم همیشه کنارم بمونی

کامل توضیح بده از صدتا پیام تبریک تولد خیلی عاشقانه و دست نویس بهتره و بیشتر بهش میچسبه

براش بنویس من از اینکه پیش تو هستم سختم نیست و درکنار تو خوشم ولی به خاطر اینکه دیشب میخواستم سوپرای ...

ممنون عزیزم

همسرم دیشب خیلی خسته بود به محض ینکه شام خورد خوابید اصلا کیک رو تو یخچال ندید و احتمالا حواسش نبود که به خاطر تولدش خانواده شو دعوت کردم