2777
2789

سلام خانم ها من مادر بزرگم مریض هست سکته مغزی کرده حالش بده تو تاپیک هام هست میخواستم برم ملاقات نامزدم نمیذاشت می‌گفت حالت بد میشه منم باهاش قهر کردم جواب ندادم که اس داد برو منم رفتم بعد اینکه آمدم. گرفتم خوابیدم نامزدم از سرکار اومد هیچ کس خونه نبود خواب بودم در  روباز کردم اومد تو تا منو دید گفت چرا رنگ پریده 

ای بابا هنوز جا میشد که

چرا همشو ننوشتی یه جا؟

غرب زدگی اثری از جلال آل احمد است.جلال آل احمد در این کتاب میگوید:غرب‌زدگی آفتی است که از غرب می‌آید و ما را مانند طاعون گرفتار و بیمار می‌کند. آدم غرب‌زده ریشه و بنیادی ندارد، نه شرقی مانده، نه غربی شده؛ هرهری مآب و چشم و گوش بسته از آداب و سنن و فرهنگ غرب تقلید می‌کند.جلال در این باره میگوید:«آدم غرب‌زده هرهری مذهب است به هیچ چیز اعتقاد ندارد اما به هیچ چیز هم بی‌اعتقاد نیست. یک آدم التقاطی است و نان به نرخ روز خور است همه چیز برایش علی‌السویه است. خودش باشد و خرش از پل بگذرد، دیگر بود و نبود پل هیچ است!نه ایمانی دارد،نه مسلکی،نه مرامی نه اعتقادی،نه به خدا یا به بشریت،نه در بند تحول اجتماع است و نه در بند مذهب و لامذهبی،حتی لامذهب هم نیست هُرهُری است.آدم غرب‌زده، شخصیّت ندارد.چیزی است بی اصالت. خودش و خانه‌اش و حرف‌هایش،بوی هیچ چیزی نمیدهد. بیش‌تر نماینده‌ی همه چیز و همه کس است.آدم غرب‌زده، معمولاً تخصّص ندارد، همه کاره و هیچ کاره است؛ امّا چون به هر صورتی درسی خوانده و کتابی دیده و شاید مکتبی، بلد است که در هر جمعی، حرف‌های دهن پر کن بزند و خودش را جا کند. شاید هم روزگاری تخصّصی داشته؛ امّا بعد که دیده است در این ولایت تنها با یک تخصّص نمی‌توان خر کریم را نعل کرد، ناچار به کارهای دیگر هم دست زده است. عین پیرزن های خانواده که بر اثر گذشت عمر و تجربه‌ی سالیان، از هر چیزی مختصری می‌دانند و البتّه خاله زنکی‌اش را.(کتاب بخون دوست عزیز،کتاب بخون)من نمیتونم به همه ی عقاید احترام بذارم،چون احترام به عقاید پوچ و بی ارزش در واقع توهین به شعور خودمه

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

میگفتی ب تو چه 

وای خدای من چقد شوورای ما فضولن 😣😣😣😣😣😣😣😣😣😣😣😣😣😣

واسه حل گره های زندگیم یه صلوات میفرستین .اللهم صل علی محمد وآل محمد وقتی تو امضاتون میزنین صلوات من میفرستم براتون فقط حال ندارم اعلام کنم😄❤ من مطمئنم خونه ام سه تا اتاق داره با یه حیاط که توش حوض داره  تابستونا میخوابیم داخلش😍و یه آشپزخونه ی بزرگ و خوشگل من تو اون خونه نفس میکشم وخوشحالم و بچه هام سالم وسلامت بزرگ میشن من مطمئنم خدایا کمکم کن 😍یا نُورُ یا بُرْهانُ، یا مُبینُ یا مُنیرُ، یا رَبِّ اکْفِنی الشُّرُورَ وَ آفَاتِ الدُّهُورِ وَ أَسأَلُکَ النَّجَاهَ یَوْمَ یُنْفَخُ فِی الصُّورِ❤️بسم الله الرحمن الرحیم اَلحَمدُللهِ الّذی عَرَّفَنی نَفسَهُ وَ لَم یَترُکنی عُمیانَ القَلب اَلحَمدُلله الّذی جَعَلَنی مِن اُمَّهِ محمد صَلی الله عَلَیه وَ آله اَلحَمدلله ِ الّذی جعلً رِزقی فی یَدِه وَ لَم یَجعَلهُ فی اَیدی النّاس اَلحَمدللهِ الّذی سَتَرَ عُیوبی وَ عَورَتی وَ لَم یَفضَحنی بَینَ النّاسِ.❤️  ماشاالله ولا حول و لا قوه الا بالله❤️
ای بابا هنوز جا میشد که چرا همشو ننوشتی یه جا؟

ممکن بود پست اول سنگین بشه جر بخوره😂😂😂

فان#  

هر چه اید به سرم  باز بگویم گذرد                                     حیف ازین عمر     که با می گذرد، می‌گذرد    💔💔

منم گفتم خواب بودم از اون هست گفت مامان اینا کجان گفتم بیمارستان حال ننه خوب نیس موندن گریه م گرفت آخه واقعا خیلی ب مادر بزرگم وابسته بودم کلا با مادر بزرگم دوتایی طبقه بالا میموندیم الان نیست واقعا دارم دق میکنم بعد نامزدم گفت ایشالله درست میشه رفتیم تو منم از وقتی آمدم همش بالا میاوردم رفتم دستشویی بالا آوردم گفت بریم دکتر گفتم چیزی نخوردم از اونه رفت غذا گرفت خوردیم بازم حالم بد شد رفتیم دکتر

عزیزم ایشون نگرانته من اینقدر دوست داشتم نامزدم بعضی وقتا به من بگه فلان جا نرو،  ولی برعکسه براش مهم نیست بی خیاله بهش میگم بخاطر تونرفتم به من میگه خب میرفتی 

میگفتی نه نپریده 😄

خاسته بگه حق بامنه رفتی به مادربزرگت سر زدی ، نگران حالش شدی رنگ پرید

خب بنظرم حرفش منطقی نبوده که گفته نرو به مادربزرگت یگسربزن چون حالت بد میشه.

خب،طبیعیه حال ادمم بد بشه، چون ادم از غم عزیزانش غمگین و ناراحت میشه

اما این دلیل نمیشه چون حالمون بد میشه اصل قضیه رو انجام ندیم و تو اینجور مواقع تنهاشون بزاریم و بهشون سرنزنیم.

2790
2778
2791
2779
2792