2777
2789
عنوان

مشکل تحصیلی

| مشاهده متن کامل بحث + 525 بازدید | 75 پست
اشکااال نداره منم اون موقع یه ترم معدلم از مال تو بیشتر اومد پایین ترم دوم درستش کردم چیزی نمیشه که ...

نمیدونم چیکار کنم.؟احساس بدی دارم تا معدلم نره بالا همینم اصلا نمیدونم چیکار کنم 

تفریحم درس خوندنه

فقط میخوام بمیرم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نمیدونم چیکار کنم.؟احساس بدی دارم تا معدلم نره بالا همینم اصلا نمیدونم چیکار کنم  تفریحم درس خ ...

مردن نداره بشین درس بخون درست میشه 👌

اگه نظرم متفاوت با نظرت بود ریپلای نکن چون تغیرش نمیدم   
یعنی قبلا با یه بار خوندن متن حفظ میشدم الانم میتونم؟ نمیتونم واقعا کلا زندگیم نابوده دوسال معدلم ا ...

به خودت داری استرس میدی معلومه که میتونی ...زندگیه هیچ کسم با معدل نابود نمیشه 

الان چیکار کنم؟

یه تایم برای تفریح و استراحت بزار بعدم بشین برنامه ریزی کن شروع کن خوندن به همین سادگی با برنامه پیوسته برو جلو اما سنگینش نکن که کم بیاری 

اون سالی که افت کردید چطوری صعود کردین

از ۱۹/۷۰ رسیدم به ۱۵ و خورده ای بعدش شروع کردم خوندن ترم دوم رسوندمش به ۱۷خورده ای دیپلمم با ۱۸/۵۶گرفتم بخیر گذشت تموم شد 😑من ریاضی بودم درسام زیاد خوندنی نبود 

در طول ترم؟ من میتونم اخه دوازدهم سال اخره میترسم

اره در طول ترم هر وقت امتحان داشتم میخوندم شما اوضاعتون یکم تغیر کرده باید تستم بزنی متاستفانه