2777
2789
عنوان

بیاین از بدترین خاطره با شوهرتن بگید یکم خالی شیم

| مشاهده متن کامل بحث + 15545 بازدید | 271 پست

وای چه خاطره غم انگیزی

ببخشید ولی واقعا شوهرت چی توی مغزشه اصلا درک نمیکنم به خدا شاخ دراورده یه ادم مگه تا چه حد میتونه بی تفاوت و بی انگیزه و بی چشم و رو باشه اصلا بالفرض هم که شما بد ولی بچه اش تو راه بوده وای خدای من 

مامان و بابات چقد اذیت شدن و خودت واقعا گناه بزرگی انجام داده شوهرت

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

تو دوران عقد توحیاط بابام اینا ازبس باهاش بحث کردم عصبی شد زد تو گوشم که برق از چشام پرید

تا به خودم اومده بودم رفته بودبیرون درحیاطم بست

مامانموخواهرم درجا اومدن توحیاط منودیدن ماشین روشن کردن برن دنبالش بگیرن پارش کنن که خودش برگشت تاپشیمون شده ! خواهرم موبایلشو پرتاب کرد سمت شوهرم ک موبایلش خوردشد فحشش دادن هرکاریش کردن نرفت بیرون

پشیمون شده بود عین چیییی ،، عذرخواهی میکرد 

بیرونشم کردم گوشیمم خاموش کردم تاچندروز

دیگه بعد کم کم بخشیدمش چون راهی نداشتم

چه جوری عطرهای مردونه و زنونه رو از هم دیگه تشخیص میدید؟ من نهایت بتونم فرق بین عطر مشهدی رو با بوی عن تشخیص بدم  

یک شب قبل عروسی عصبی شد وگوشیشو کوبوند تو دیوار به نظرم خیلی بد بود ولی خب بعدش خیلی شرمنده شد وه گز دیگه تکرار نکرد البته همش تقصیر بی فکری مامانم بود .عروسیم بدترین خاطره ی زندگیم همه ی عکسامم پاک کردم حالم بهم میخوره از هرچی عروسیه

تارسیدن به هدف دور زدن ممنوع🎯🎯🎯.

وااای چقدر سخت😔😔😔😔

خدا که فقط متعلق به آدمهای خوب نیست خدا، خدای آدمهای خلافکار هم هست و فقط خود خداست که بین بندگانش فرقی نمی گذارد فی الواقع خداوند اند لطافت،اند بخشش،اند بیخیال شدن،اند چشم پوشی و اند رفاقت است رفیق خوب و با مرام همه چیزش را پای رفاقت میدهد.اگر آدمها مرام داشته باشند هیچوقت دزدی نمیکنند،ولی متاسفانه بعضا آدمها تک خوری می کنند و این بد روزگار است.بایستی ما یه فکری به حال اهلی شدن آدمها بکنیم،اهلی کردن یعنی ...اهلی کردن یعنی ایجاد علاقه کردن.و این تنها راه رسیدن به خداست که بسیارم مهم است.

اگه بپرسم وقتی با شوهرتون این چنین مشکل دارین چرا بچه دار میشین ناراحت میشین ؟

مخاطب_عام#  

اگر زندگی خانوادگی پرتنشی داریم و تحصیلات و تخصص در زمینه خانواده نداریم نسخه ناموفق زندگی خودمون را برای بقیه نپیچیم ! مثال: همه مردها فلانند، همه زنها فلانند، به شوهر رو نده، جواب بدیشونو با بدی بده، ازدواج نکن، ازدواج بکن، بچه بیار زندگیت شیرین شه... حسن ختامشم اینه که روانشناس و مشاور هیچی حالیشون نیس من خودم یه پا مشاورم!  شما اگه بیل زن بودی که در خونه خودتو سرسبز کرده بودی عزیزدل   

من شوهرم خیلی خوب آقاست خداست اما یکی دوتا خاطره بد ازش دارم یعنی یکی دوبار حرفهایی بهم زده که هرکاری میکنم یادم نمیره 

وقتی دخترم سه ماهش بود روز تولد خواهرش براش شیرینی خرید منم بهش گفتم چرا تو این چند سال براتولد من یه کیک یزدی نخریدی برا تولد خواهرت روز مادر این حرفا همیشه می‌خری ....

تو جوابم جوری دلم شکست با حرفهای ناحق که یادم نمیره 

فردا شبش برام کیک گرفت معذرت خواهی کرد ولی هرکاری میکنم یادم نمیره 

همه عمر برندارم سر از این خمار مستی    که هنوز من نبودم که تو در دلم نشستی

واسه من بعد زایمان با خانواده ش دعوام شد اونم رفت تو تیم اونا

خونه مانانم بودم،مامانم بهش زنگ زد نیا دنبال دخترم ،میخوام ارامش داشته باشه،دفعه اخرت باشه میوفتی تو دعوای زنا

اونم زنگ زد به مادرش گفت دیگه به من هیچی نگو با خودش مشکلاتت حل کن،همون شبم اومد دنبالم

خدایا شکرت هزاربار