2777
2789
اها ببخشید من بدخوندم و متوجه شدم فک کردم الان ک ازدواج کردی با شوهرخیالیت زندگی میکنی!!! عزیزای ...

نه مجردم

همه اینایی که گفتم خیالیه

فقط میگم ای کاش همه اینارو میتونستم جذب کنم

خواهرزاده‌م امسال تیزهوشان قبول شد 😍🥳

امسال کلاس‌های تام‌لند رو می‌رفت و من هر بار می‌رفتم خونه خواهرم، می‌دیدم اونم یه گوشه نشسته داره با بچه کلاس می‌بینه 😂

البته فکر کنم خواهرم از خودِ خواهرزاده‌م بیشتر طرفدار استاد طاری شده! انقدر هم از استادا برام تعریف می‌کردن که آخرش منم اسم چندتاشون رو حفظ شدم 😅

نه عزیزم بد نیست و فکر میکنم کاملا هم طبیعیه از کجا معلوم شاید آقایون هم تو ذهنشون چنین فانتزی هایی ...

اونا که صد در صد دارن و مال همشونم در حد رابطه بوده😝😝😝😝😝😝😝

چجوری فکرمیکنی که اتفاق میفته؟

من هم کتاباشو خوندم هم تو کانالاش عضوم چندسال.چندوقت پیشا هم دوتا پیج پیدا کردم همه اشتباهامو فهمیدم یکیش کلاس انرژی درمانی مجانی گذاشته ک کلاساشو بخوای بری چهارپنج تومن خرجشه ولی همه رو توپیجش هایلایت کرده...ی پیج دیگه پیدا کردم قدرت فکر یکی از پکیجاشو خریدم برا اینکه ب خواستت برسی نباید نگرانی یا استرس داشته باشی یاهمش انتظاربکشی بگی چرانشد عکسش اتفاق میفته..اگه بخوای پیج رویا ک کلاس درمانی رو گذاشته اینجا برات بذارم ی نگا بنداز

اگه‌امضامو‌میخونی‌میشه‌براسلامتی مادر و پدرم یه صلوات‌بفرستی❤
نه مجردم همه اینایی که گفتم خیالیه فقط میگم ای کاش همه اینارو میتونستم جذب کنم

فک کردم واقعیه!!!

پشماااام ریخت😂فک کنم از وقت خوابم گذشته شماهم اینو حس میکنید یانه😕

اره عزیزم بخوای میتونی جذب کنی باید پکیج روابطو بخری پیج اونم بخوای بهت میدم.

اگه‌امضامو‌میخونی‌میشه‌براسلامتی مادر و پدرم یه صلوات‌بفرستی❤
او داماد فامیلم ک گفتم خوشجله خیلی بغلی و خوبه خواستید بگم بیاد شوهر خیالی شما هم بشه 😂

نه بابا شوهر خوشگل مال همه است

شوهر حرف گوش کن و مهربون فقط مال خودمه

آبتینمو با دنیا عوض نمیکنم😅😅😅😅

جومونگ یا مختار؟؟؟داریوش شاه🤦🏼‍♀️🤦🏼‍♀️🤦🏼‍♀️😂😂😂

هیچکدوم. اما مردی فوق العاده شجاع و با جذبه بود. من هرچی بیشتر زندگیشو خوندم بیشتر غرق شخصیت عجیب و خاصش شدم

خانوادم بهم میگن کجایی پس هیچوقت خونه نیستی/دوستام میگن کجایی پس هیچوقت نیستی/فامیلا همش میگن نیستی هیچوقت کجایی پس/من واقعا کجام پس؟!🤔             خواهشا یکی پیدام کنه بذاره سر جام😄
فک کردم واقعیه!!! پشماااام ریخت😂فک کنم از وقت خوابم گذشته شماهم اینو حس میکنید یانه😕 اره عزیزم ب ...

نه دیگه از اول که تعریف کردم گفتم زندگی تو رویام😂😂😂ممنون میشم اگه همه ی پیج هارو بگی برم فالوکنم