2777
2789
اها ببخشید من بدخوندم و متوجه شدم فک کردم الان ک ازدواج کردی با شوهرخیالیت زندگی میکنی!!! عزیزای ...

نه مجردم

همه اینایی که گفتم خیالیه

فقط میگم ای کاش همه اینارو میتونستم جذب کنم

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

نه عزیزم بد نیست و فکر میکنم کاملا هم طبیعیه از کجا معلوم شاید آقایون هم تو ذهنشون چنین فانتزی هایی ...

اونا که صد در صد دارن و مال همشونم در حد رابطه بوده😝😝😝😝😝😝😝

چجوری فکرمیکنی که اتفاق میفته؟

من هم کتاباشو خوندم هم تو کانالاش عضوم چندسال.چندوقت پیشا هم دوتا پیج پیدا کردم همه اشتباهامو فهمیدم یکیش کلاس انرژی درمانی مجانی گذاشته ک کلاساشو بخوای بری چهارپنج تومن خرجشه ولی همه رو توپیجش هایلایت کرده...ی پیج دیگه پیدا کردم قدرت فکر یکی از پکیجاشو خریدم برا اینکه ب خواستت برسی نباید نگرانی یا استرس داشته باشی یاهمش انتظاربکشی بگی چرانشد عکسش اتفاق میفته..اگه بخوای پیج رویا ک کلاس درمانی رو گذاشته اینجا برات بذارم ی نگا بنداز

اگه‌امضامو‌میخونی‌میشه‌براسلامتی مادر و پدرم یه صلوات‌بفرستی❤
نه مجردم همه اینایی که گفتم خیالیه فقط میگم ای کاش همه اینارو میتونستم جذب کنم

فک کردم واقعیه!!!

پشماااام ریخت😂فک کنم از وقت خوابم گذشته شماهم اینو حس میکنید یانه😕

اره عزیزم بخوای میتونی جذب کنی باید پکیج روابطو بخری پیج اونم بخوای بهت میدم.

اگه‌امضامو‌میخونی‌میشه‌براسلامتی مادر و پدرم یه صلوات‌بفرستی❤
او داماد فامیلم ک گفتم خوشجله خیلی بغلی و خوبه خواستید بگم بیاد شوهر خیالی شما هم بشه 😂

نه بابا شوهر خوشگل مال همه است

شوهر حرف گوش کن و مهربون فقط مال خودمه

آبتینمو با دنیا عوض نمیکنم😅😅😅😅

جومونگ یا مختار؟؟؟داریوش شاه🤦🏼‍♀️🤦🏼‍♀️🤦🏼‍♀️😂😂😂

هیچکدوم. اما مردی فوق العاده شجاع و با جذبه بود. من هرچی بیشتر زندگیشو خوندم بیشتر غرق شخصیت عجیب و خاصش شدم

خانوادم بهم میگن کجایی پس هیچوقت خونه نیستی/دوستام میگن کجایی پس هیچوقت نیستی/فامیلا همش میگن نیستی هیچوقت کجایی پس/من واقعا کجام پس؟!🤔             خواهشا یکی پیدام کنه بذاره سر جام😄
فک کردم واقعیه!!! پشماااام ریخت😂فک کنم از وقت خوابم گذشته شماهم اینو حس میکنید یانه😕 اره عزیزم ب ...

نه دیگه از اول که تعریف کردم گفتم زندگی تو رویام😂😂😂ممنون میشم اگه همه ی پیج هارو بگی برم فالوکنم