2777
2789
آره , اسمش علی بود یعنی هنوزم هس و من دارم باهاش زندگی میکنم اگه علی نباشه یه لحظه هم نمیتونم این ز ...

واااااااای مثل من   

دوست من! حرف نامربوط زدن، زدنِ خودت به کوچه علی چپ، انکار کردن، پیچوندن، انکار حقیقت، و.... راه پاسخ دادن به نظرات مخالف با نظرت نیست. یاد بگیر که اشتباهتو بپذیری. فرهنگ گفتگو را برو یاد بگیر و تا وقتی منظور طرف مقابلت را درست نفهمیدی، اظهار نظر نکن. یا حداقل بپذیر که اشتباه متوجه شدی.                  دوستان نینی سایتی گرامی!! لطفا اگه نظری مخالف نظر من دارید، منو ریپلای نکنید. بیاید یه کم بزرگ بشیم و یاد بگیریم که هر کس نظر خودشو داره. اگه مخالفی، نظر خودتو بده و برو، ولی منو ریپلای نکن

من برای دخترم که امسال کنکوریه خیلی آکادمی‌ها رو بررسی کردم، آکادمی مهر رو هم دیدم، چیزی که برام جالب بود تعداد زیاد رتبه‌های برترشه. ظاهراً رکورددار بیشترین تعداد رتبه‌های برتر کشوره.

گفتم اینجا هم معرفی کنم شاید به درد مامان‌هایی بخوره که بچه‌شون کنکوریه 🌱

mehredu.com

اونا که صد در صد دارن و مال همشونم در حد رابطه بوده😝😝😝😝😝😝😝

نه نه من رابطه هم باهاشون تصور میکنم.......... با تمام جزئیات....... اصلا بخش مهمه خیالمه.........

دوست من! حرف نامربوط زدن، زدنِ خودت به کوچه علی چپ، انکار کردن، پیچوندن، انکار حقیقت، و.... راه پاسخ دادن به نظرات مخالف با نظرت نیست. یاد بگیر که اشتباهتو بپذیری. فرهنگ گفتگو را برو یاد بگیر و تا وقتی منظور طرف مقابلت را درست نفهمیدی، اظهار نظر نکن. یا حداقل بپذیر که اشتباه متوجه شدی.                  دوستان نینی سایتی گرامی!! لطفا اگه نظری مخالف نظر من دارید، منو ریپلای نکنید. بیاید یه کم بزرگ بشیم و یاد بگیریم که هر کس نظر خودشو داره. اگه مخالفی، نظر خودتو بده و برو، ولی منو ریپلای نکن
من هم کتاباشو خوندم هم تو کانالاش عضوم چندسال.چندوقت پیشا هم دوتا پیج پیدا کردم همه اشتباهامو فهمیدم ...

عزیزم من یکی از معضلاتم اینه که چرا مردی که توی رویامه توی واقعیت دقیقا عکسش میاد خواستگاریم؟؟؟ حتی تاپیک زدم و به قانون جذب فحش دادم!!! میشه تو راهنماییم کنی؟؟؟؟؟

عزیزم من یکی از معضلاتم اینه که چرا مردی که توی رویامه توی واقعیت دقیقا عکسش میاد خواستگاریم؟؟؟ حتی ...

شاید شک و تردید داری مثلا بیشتر ب چیزی فک میکنی و نمبخوای تا به چیزی ک میخوای..اگه ی درصد شک داشته باشی نمیشه فداتشم

باید قانون رهاسازی روهم بدونی مثلا وقتی ب چیزی فک میکنی و تصورش میکنی حس خوشحالی و خوب همون لحظه ای رو داشته باشی ک بهش رسیدی و بعدش چک نکنی ک نشد رهاش کنی قرار نباشه بیست چهاری بشینی و تصورکنی و کار و زندگیتو ول کنی...اینطوری نه. مثلا اخرشبا با اولای صب ک انرژیت زیاده.عمیق و بااحساس بهش فکرکنی و خداروشکر کنی

منم اوایل ک باهاش اشناشدم همش میگفتم دروغه ولی وقتی دقت کردم دیدم همش حسم بده همش ب چیزایی ک دوست ندارم اتفاق بیفته فکرمیکنم و نوددرصد مواقع هم همون میشه فهمیدم قدرت جذبم بالای هروقت حس بددارم ی اهنگ گوش میدم یا یاداوری خراطرات خوبمو میکنم سریع حسم خوب میشه و بلافاصله ب اون چیزی ک دوست دارم فک میکنم

اگه‌امضامو‌میخونی‌میشه‌براسلامتی مادر و پدرم یه صلوات‌بفرستی❤

من خعلیییییی تورویا،تازه یدونه داشتم غول بود بعد کارتون دیوودلبر تجسمش کردم  

(شروع ازمهرماه۹۹)        وزن شروع:۹۴☹---'وزن فعلی:۸۹/۶۰۰😎89/100😊۸۸/۶۰۰🥰-۸۶/۶۰۰🧚‍♀️💃--وزن هدف اول:۸۰kg😇🥰💪
شاید شک و تردید داری مثلا بیشتر ب چیزی فک میکنی و نمبخوای تا به چیزی ک میخوای..اگه ی درصد شک داشته ب ...

ممنون عزیزم مرسی

آره من به چیزایی که نمیخوام بیشتر فکر میکنم، تا چیزایی که میخوام

من همشون از افراد سرشناس بودن خداروشکر🤣

مثلا یه زمانی شهاب حسینی بود اون زمان اولین بار مجری برنامه اکسیژن شده بود بعد نوبت تک تک فوتبالیستا شد اونا که دیگه سر من دعواشون بود مثلا یه سری میناوند و مهدوی کیا باهم بخاطر من دعواشون شده بود ولی من ته دلم شاهرودی رو میخواستم🤣🤣🤣🤣

بعد جالبیش اینه که همون موقعها مهدوی کیا زن گرفت انقدر فحشش میدادم 🤣🤣تو همون زمان هم یادمه تصادف کرده بود عکس ماشینشو زنشو بچه ها داشتند بعد من ذوق میکردم میگفتم آخیش آه من گرفتشون🤣🤣🤣🤣

ممنون عزیزم مرسی آره من به چیزایی که نمیخوام بیشتر فکر میکنم، تا چیزایی که میخوام

خواهش میکنم

اصلا نباید ب چیزای منفی فک کنی.فک کن اون چیزی روکه میخوای داری چه حسی داری وقتی بهش رسیدی؟همون حس و حال.وقت تجسمم فک کن اون چیزو الان داری نگو اگه داشتم مثلا اینطوری بود یا اینکارومیکنم...یکی از چیزای مهم دیگه اینکه احساس لیاقت داشته باش مثلا اینطوری نباشه ک فک کنی ی اقای پولدار با یه موقعیت شغلی خوب خوش چهره خوش اخلاق میاد خواستگاریم ولی این حیو داسته باشی و خودتو لایق ندونی باید بکی من بهترینم و لیاقت بهترینارودارم باید براخودت ارزش قائل باشی و همیشه مثبت فک کنی.بعدم ب اون چیزی ک میخوای وابسته نباشی چون حس وابستگی اون رو ازت دورمیکنه چون باعث مبشه احساس نیازبیشتری کنی و این حس منفیه و این اون خواستتو ازت دورمیکنه.اگه روابط عاشقونه رومیخوای جذب کنی نباید بابت روابط دیگران حسرت بخوری ک فلانی خوشبخته چه شانسی داره جاش براش ارزوی خوشبختی کن و بگو منم حتما همچین چیزیو تجربه میکنم..ب هرچی توجه کنی فک کنی و حسش کنی برات اتفاق میفته..بعد رفتارتم عوض کن ک اگه اون ادم الان تورندگی من بود من چطوری رفتارمیکردم چجوری لباس میپوشیدم چطوری صحبت میکردم..یکی ازچیزایی ک تو قانون جذب مهمه اینه ک نقش بازی کنی مثلا روزی ی ربع وانمود کن ب خواستت رسیدی واقعا اتفاق میفته

اگه‌امضامو‌میخونی‌میشه‌براسلامتی مادر و پدرم یه صلوات‌بفرستی❤

من تو خیالم شوهرم پلیسه تو ایران

خودمم تو لندن پلیسم

واسه یه ماموریت میام ایران با این آقا

بعد عاشقم میشه اما من نمیتونم قبولش کنم چون بچه دار نمیشم شوهرمم از این بچه مذهبیاس منم از این ولنگ و بازا

بعد از انجام ماموریت یهو ول میکنم میام لندن پیش خونوادم چون منم عاشقش بودم بقیشو نمیگم😂😂

در این حد تباهم

لطفا اگه دوست داشتین برای مامانم صلوات بفرستین🖤🙏