2777
2789
واقعا؟؟؟؟؟

آره باور کن  یه پسر چشم آبی تو محلمون بود   اون یکیش  یه پسر دیگم بود  با اون زیاد حال نمیکردم  اون دستیار بود یه پیرمرد ۵۵ سالم بود بهش میگفتن حاجی یکمی بچه باز بود اونم بود با یه مرد جوان متاهل که سوپری داشتن سر کوچمون اونم بچه باز بود   دیگه گروه تکمیل میشد  همه باهم بهم تجاوز میکردن  خیلی حال میداد رابطه گروهی خیالی  😁😋

من برای دخترم که امسال کنکوریه خیلی آکادمی‌ها رو بررسی کردم، آکادمی مهر رو هم دیدم، چیزی که برام جالب بود تعداد زیاد رتبه‌های برترشه. ظاهراً رکورددار بیشترین تعداد رتبه‌های برتر کشوره.

گفتم اینجا هم معرفی کنم شاید به درد مامان‌هایی بخوره که بچه‌شون کنکوریه 🌱

mehredu.com

ی رمان خوندم دراین مورد بود..اسمش مرد عروسکی بود...خیلی رمان زیبا و پرمحتوایی بود...الان یادم نیس اسم اینکار اختلاله یا بیماری اما حتما باید مراجعه بشه به روانشناس...تو شدیدترین حالتش اسکیزوفرنی هست که خطریه...

برای من که میشنوم،حرف زدن دیر نیست...

منم بعد خوندن ی رمان ک 8 بار خوندمش ی نفرو ساختم تو ذهنم ک شبیه اونه الان 5 ساله باهامه با ازدواجم نرفت .هنو هست شبا بعد خوابیدن اقام اهنگ گوش میدم و میرم با اون .خیلی دوس دارم بش فک نکنم ولی شده جز یی ازوجودم .همش فک میکنم بچه دار نمیشم طلاق میگیرم بعد با ی نفر کپ اون اشنا میشم ازدواج میکنم . خدا کنه این فکرای مسخره بره بیرون از کله ام 

میدونم خیلی تکراری شده ولی میشه برا مامان شدن منم دعا کنی شاید خدا تورو بیشتر از من دوست داره  .(تنها آرزوم مادر شدنه ) 

وای منو بگو 

ازدواج کردیم و اون بهم خیانت کرد و از هم جدا شدیم 

بعد من فهمیدم حامله ام منم خواستم بچمو بزرگ کنم رفتم خارج چند سالی کسی ازم خبر نداشت 

بچم 6 سالش بود برگشتیم ایران 😑

بعد تو خیابون یهو شوهر قبلیمو میبینم و اونم بچمو میبینه ک کپیه خودشه بچم همون لحظه میگه عه این اقاهع چقد شبیه باباس 

بعد اون میفهمه بچه داره و ....

اخرش بچم دکتر میشه میفرستمش خارج درس بخونه و همچنان من تنهام و نزاشتم اون برگرده 😑😑

ببخشید یه سوال چطور یه نفر تو این سن کم میل جنسیش بر انگیخته میشه ممنون میشم جواب بدی

کلا بعضیا  میل جنسیشون بیشتره بعضیا دیگه روانین  بعضیام نرماله  بعضیام صفره 

کلا دخترا از ۱۲ ۱۳ سالگی برانگیخته میشه  پسرا هم که از همون بدو تولد ماشالله برانگیختن 

یخوردم  بخاتر تنهاییه  من تک فرزندبودم ماهوارم داشتیم تو اون سن  دیگه هیچی

من همیشه یه داستانیو شبا دنبال میکنم شخصیت اصلیشم خودمم تموم که میشه یه داستان جدید واقعا عالیه 😍😂😂😂🤗

خانم آن نیست که جانانه ودلبر باشد                                     خانم آن است که باب دل شوهر باشد   (