2777
2789

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

بله داشتم اکثرا اسمش امیره‌گاهی آرش گاهیم سکی از دامادای فامیل خیلی خوشکله لامصب خودمو تو بغلش‌متصور ...

اوه مای گاد    

یقین دارم که به بهترین اتفاقات زندگیم خواهم رسید     
خب پسری بود که بهش علاقه داشتم و قسمت هم نشدیم توی رویام میدیدم ازدواج کردیم و روزمرگی هام رو براش ت ...

نه عزیزم اسکولی چیه؟

انرژی که داشتیم تخلیه میکردیم دیگه

و با اونی که دوست داشتیم زندگی میکردیم مگه بده؟

فکر کنم همه ماها چنین خیالاتی داشتیم یا داریم و کاملٱ طبیعیه.. همه مون فانتزی یه مرد عاشق و همه چی تموم رو تو ذهنمون داریم 

من قانون جذب رو باور کردم و نتیجه دیدم ازش.خدای خوبم شکرت.⁦⁦(。◕‿◕。)🌞 بیایم به طبیعت و حیوونا احترام بذاریم اون ها هم حقوقی دارن که باید محترم شمرده بشه بخدا سگ و گربه تو خیابون دشمن خونی ما نیستن چی میشه اگه باقی مونده غذامون همونایی که به درد خوردن خودمون یا انسان دیگه ای نمیخوره رو یه گوشه بذاریم تا وعده غذایی یکی از مخلوقات خدا بشه؟؟؟؟ من فمینیست هستم ولی منطقی.مردهایی که آدم حسابی اند،از برابری نمیترسند.مخالف صددرصد کودک همسری و کودک مادری. هر چه کنی به خود کنی/گر همه نیک و بد کنی  زمین گرده (کارما)...............

بچه ها بزارین راستشو بکم 😢 

من زن صیغه ای جومونگم کثافت حاملم کرد 😢 

منم بخاطر اینکه سوسانو نکشه منو از قصر اومدم بیرون بچه رو بزرگ کردم زجر کشیدم سر اون بچه بوخودا 😢

اخرش بزرگ شد و فرمانروای بکجه شد 😎

اینم خنده داره یهو یادم افتاد. بگم برم درس بخونم😐

داشتیم با دختر عموم که ۶ سال ازمن بزرگتر بود بازی می کردیم. بعد اون مثلا شوهرم بود. اصرار داشت که اسمش افشین باشه. بعد من خیلی جدی باهاش دعوا میکردم اگه اسمتو عوض نکنی طلاق میگیرم🤣🤣🤣🤣

بعد ها یه خواستگار داشتم اسمش افشین بود🤣🤣 به دختر عموم یه کلمه گفتم فهیمه اسمش افشینه. همین برا منفجر شدن دوتامون کافی بود😛😛😛🤣🤣🤣

صلی الله علیک یا ابا عبدالله❤🌹
نه عزیزم اسکولی چیه؟ انرژی که داشتیم تخلیه میکردیم دیگه و با اونی که دوست داشتیم زندگی میکردیم مگه ...

نه عزیزم بد نیست و فکر میکنم کاملا هم طبیعیه از کجا معلوم شاید آقایون هم تو ذهنشون چنین فانتزی هایی داشته باشن

من قانون جذب رو باور کردم و نتیجه دیدم ازش.خدای خوبم شکرت.⁦⁦(。◕‿◕。)🌞 بیایم به طبیعت و حیوونا احترام بذاریم اون ها هم حقوقی دارن که باید محترم شمرده بشه بخدا سگ و گربه تو خیابون دشمن خونی ما نیستن چی میشه اگه باقی مونده غذامون همونایی که به درد خوردن خودمون یا انسان دیگه ای نمیخوره رو یه گوشه بذاریم تا وعده غذایی یکی از مخلوقات خدا بشه؟؟؟؟ من فمینیست هستم ولی منطقی.مردهایی که آدم حسابی اند،از برابری نمیترسند.مخالف صددرصد کودک همسری و کودک مادری. هر چه کنی به خود کنی/گر همه نیک و بد کنی  زمین گرده (کارما)...............