2777
2789

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

من نینی خیالی دارم

وزن اولیه ۱۱۱.۶۰۰ 🤕😮💨😬 وزن هدف ۶۰ کیلو😍🥰 😎😎من می تونم💪💪💪💪 فرودین ۱۴۰۳ ،،، ۹۸ کیلو خرداد ۱۴۰۳،،، ۹۱ کیلو ۱۵ تیر ۱۴۰۳ ،،،،، ۸۷ کیلو اول آذر ۸۰ کاش این مردم میفهمیدند حالی که پریشان است آرامش میخواهد نه سرزنش😒😔 اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم نگران فردایت نباش _خدای دیروز و امروز ، خدای فردا هم هست._ما اولین بار است بندگی میکنیم ولی او بی زمانی است که خدایی میکند ! _ اعتماد کن به خدایی اش ...

واااااای مردم از خنده.....😂😂😂😂

بچه ها خیییلی باحالید...... من پسر همسایه مون یه مدت شوعرم بود... ولی همون ماه اول طلاقش دادم😂😂

کلا آنتی بی بودم.....

😘خوشگلا یه صلوات برام می فرستید؟😘
آخه چطوری؟

ببین تو رویا باهاش زندگی میکنی

زندگیه من که تو رویا خیلی خوبه

اخه پستای بقیه رو خوندم میکفتن دعوا میکنن،کتک کاری میکنن وحتی طلاقم میگیرن😂😂😂😂

ولی من توخیالم دعوا نمیکنم،رابطم باشوهر رویاییم خیلی خوبه ،عاشق همدیگه ایم،وقتی که از دست همه ناراحتم وقتی حالم بده،اون باحرفاش وبا وجودت منو ارومم میکنه ،تو دنیا بیشترازهمه دوسش دارم اصلاحس میکنم وجود داره،الانم منتظرم شوهررویاییم وارد زندگیم شه واز رویا به واقعیت تبدیل شه

ببین تو رویا باهاش زندگی میکنی زندگیه من که تو رویا خیلی خوبه اخه پستای بقیه رو خوندم میکفتن دعوا ...

آخه شما چطور تفکیکش میکنی برا مجردی تا حدودی قابل هضمه ولی مال شما خیلی سخته چون انسان بین دوست داشتنشون  به مشکل میخوره نمیشه که امکان نداره باید یکیشو گذاشت کنار

ازوقتی عضو سایت شدم وارد هرتاپیکی میشم قیافم میشه   این