2777
2789
خوب من تو رویا بهش فکرمیکنم  ولی نمیتونم رهاش کنم چون دوسش دارم دلم براش تنگ میشه  نمیتو ...

رهاسازی یعنی نگرانی نداشته باشی همش چک نکنی ک نشد این دروغه واقعیت نداره حس بد نداشته باشی و ۲۴بهش فک نکنی چون استرس میگیری و این یعنی حس بد و اتفاق نمیفته

من خودم ی ارزو داشتم چندماه باحس خوب تصورش میکردم دیدم اتفاق نیفتاد کلا دیگه بهش فک نکردم جوری ک از یاد بردمش بعد ی ماه مقدماتش فراهم شد جوری ک باورم نمیشد😐

اگه‌امضامو‌میخونی‌میشه‌براسلامتی مادر و پدرم یه صلوات‌بفرستی❤
بابا گناه داشتن خوب😁😂

الان گَه گداری جوابشونو میدم. گاهی باهم گریه میکنیم و تو حسرت همدیگه میسوزیم. ولی خب چاره ای نیست منکه نمیتونم ب شوهرم خیانت کنم. دیگه قسمت اینطوری بوده, میگه طلاقتو بگیر تا دوباره باهم باشیم

خدایا میخوام صبور و خوشحال و خوشبین باشم... کمکم کن لطفا😘

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

الان گَه گداری جوابشونو میدم. گاهی باهم گریه میکنیم و تو حسرت همدیگه میسوزیم. ولی خب چاره ای نیست من ...

😂😂😂

من زیادم خیالی نبود،۶یا ۷سالم بود پسر همسایمون از من بزرگتر بود هروقت میرفتیم بازی با بچه ها ،این دست منو میگرفت میگفت این زنه منه ،بقیشو زیاد یادم نیس

فقط یبار اومدم خونمون به مامانم گفتم داوود شوهرمه ،مامانم هی گفت چی و کی گفته بعد منو دعوا کرد رفت سراغ مادر پسره،دیگه نزاشت برم بازی باهاشون،چند وقتدیگه هم رفتن ازونجا،شنیدم خلافکار بزرگی شده بود😂کلید اسرار این قسمت شوهر خلافکار

من زیادم خیالی نبود،۶یا ۷سالم بود پسر همسایمون از من بزرگتر بود هروقت میرفتیم بازی با بچه ها ،این دس ...

ترکیییدم😂😂😂

😝😝😝😝😝😝😝😝😝 مگه خوابی حالا تو با خیالیش حرف بزن تا خودش بیاد فقط باهاش دعوا نکن که میره ها ...

اگه این جوری باشم فردا خانم خیال میکنه دارم خیانت میکنم میگه شبا با کی هستی 

واقعا دیوونه ای ن