هروقت "رژلب و حومه" ساخته شد اونوقت از زیر دماغ تا زیر فکتونو قرمز کنین! :))
... چ چیزایی رو مخ شماست بگین شمام ...
معجزه یعنی اینکه حسین و برادرش عباس ، منِ روسیاه رو قابل بدونن و حاجتم رو بدن .خدایا شکرت 💙 خدایا از اولش سپردمش دست خودت تو دلیم رو . خودت نگهشدار. خدایا شکرت
همسر💍خوب خوشتیپ خوش اخلاق دارم😍بادنیا 🌎عوضش نمیکنم❤خودم یک همسر و مادرهخوبیم😊یک شاهزاده👑(امیرسام)دارم و ی فرشته👼 تو راهی پرنسس👸(نهال) دخترم یقین دارم شما معجزه خداوندبزرگ برای منو پدرت برادرت هستی 😍 پدرت برادرت تو پوست خودشون نمیگنجند از وقتی فهمیدند یک پرنسس خوشگل تو راه دارند😍منتظرتیم زندگیم ❤ عشق زندگیم همسرم💑 (امیرعلی👬امیرسام♡غزال👭نهال) یک خانواده و زندگیی 4نفره 💏 👫 💑 شاد و عاشقانهداریم در آخر My Religion I'S Humanity
ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.
قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.
تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.
وای من یه مدت ابروهام پهن بود شوهرم بهم میگف چطوری کتلک 🤣🤣🤣
معجزه یعنی اینکه حسین و برادرش عباس ، منِ روسیاه رو قابل بدونن و حاجتم رو بدن .خدایا شکرت 💙 خدایا از اولش سپردمش دست خودت تو دلیم رو . خودت نگهشدار. خدایا شکرت
همسر💍خوب خوشتیپ خوش اخلاق دارم😍بادنیا 🌎عوضش نمیکنم❤خودم یک همسر و مادرهخوبیم😊یک شاهزاده👑(امیرسام)دارم و ی فرشته👼 تو راهی پرنسس👸(نهال) دخترم یقین دارم شما معجزه خداوندبزرگ برای منو پدرت برادرت هستی 😍 پدرت برادرت تو پوست خودشون نمیگنجند از وقتی فهمیدند یک پرنسس خوشگل تو راه دارند😍منتظرتیم زندگیم ❤ عشق زندگیم همسرم💑 (امیرعلی👬امیرسام♡غزال👭نهال) یک خانواده و زندگیی 4نفره 💏 👫 💑 شاد و عاشقانهداریم در آخر My Religion I'S Humanity
رژ لب قرمز تو خیابون 😐 مو و ابروی زرد😐 دندونای زرد😐 مداد چشم ابی😳 ناخون عقابی😑 و عینک دکوری ها که میزنن فک میکنن خیلی س س کی شدن در حالی که شکل عمو پورنگ میشن