2777
2789
عنوان

باور کنین خسته شدم از دستشون

| مشاهده متن کامل بحث + 536 بازدید | 50 پست
منم مثل تو روم نمیشه تو این شرایطا به شوهرم بدجور گله میکنم ولی شما که شوهرت پشتت نیست دیگا نمیدونم ...

شوهرم فکر میکنه مادرش اینا فرشتن من مادر فولاد زره

خداروشکر
اره بی در پیکر اختیار هیچی رو ندارم   دارم مریض میشم

تقصیر خودته معلومه بدجور ضعف نشون دادی که شوهرتم با تو نیست همونجور که میگی شوهرتو دوست داری حتما اونم میدونه برا همین ازت دفاع نمیکنه 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

زشت نیست کلید بزارم در بزنه باز نکنم زنگ میزنن شوهرم

خوب چرا زشته. برای همین میگم از قبل بگو که دیگه اینکارو نکنن. اگه کلید انداخت نتونست بیاد تو اونوقت میگی من که گفتم اینکارو نکنین. خیلی دلش نوه میخواهد اون بیاد بالا با بچه بازی کنه. تورو چرا از بچه ات دور کنه. بعدم بگم که نمونه چندتا از این تربیت های مادربزرگی تو فامیل دیدم. بچه ات کلا میشه غریبه. تربیت هم که .... از کفت در میره😒

کاری ندارم کجایی چه میکنی.... بی عشق سر مکن که دلت پیر میشود.
باید امشب باهاش حرف بزنم . دیگه تحمل ندارم 

فقط با عصبانیت و ناراحتی نگو چون برعکس جواب میده. با دلیل قانعش کن. تا خودش قانع نشه مطمئن باش به حرفت گوش نمیده و کاری نمیکنه

محبت به نامرد کردم بسی ، محبت نشاید به هر نا کسی ،تهی دستی و بی کسی درد نیست ،که دردی چو دیدار نامرد نیست
نه بگو مثلا حموم رفته بودم کلید گداشتم بالاخره زشته یا خواب بودم حواسم نبود یا اصلا دروغ بگو ،بگو من ...

باشه از فردا میزارم میگم حتما ..... جان گذاشته رفته یادش رفته برداره

خداروشکر
خوب چرا زشته. برای همین میگم از قبل بگو که دیگه اینکارو نکنن. اگه کلید انداخت نتونست بیاد تو اونوقت ...

وای نگو بچم عشقمه . مرگمه اگه بقیه رو بیشتر از من بخواد

خداروشکر
باشه از فردا میزارم میگم حتما ..... جان گذاشته رفته یادش رفته برداره

باور کن میتونی دروغم بگی مثلا بگی من کلید نزاشتم رو در بگو شاید قفل در مشکل پیدا کرده.یا بگو شبا درو قفل میکنیم یادم میره از رو در بردارم

خدا بگم این مردارو چیکار کنه که موقع حرف زدن هم باید حواسمون  باشه انگار رئیس جمهوره

واقعا خیلی بده ادم نتونه راحت حرفشو بزنه 😔

الان شوهرم خرید میکنه مثلا میوه میبره پایین میگه برو برا خودت بیار من نمیرم . اونا باید بیارن بدن قسمت من و .

ولی اونا میان همه چی بر میدارن اصلا خونه پسر و خونه خچدشون میدونن

خداروشکر
باور کن میتونی دروغم بگی مثلا بگی من کلید نزاشتم رو در بگو شاید قفل در مشکل پیدا کرده.یا بگو شبا درو ...

باشه😁 خبیث شدم یکم . الان بچرو اورد . میگه گشنست 😒

خداروشکر