2777
2789
عنوان

لواشک+عکس

| مشاهده متن کامل بحث + 2438 بازدید | 47 پست
جوهر لیمویی نمکی اضافه نکردی ؟طرز تهیه شو بگو 

میوه هاروشستم بایک لیوان اب جوشوندم بعد ک یکم له شد از ابکش رد کردم و دوباره مایع رو جوشاندم ب مدت20دقیقه بعدم تمام توسینی ریختم

حالِ دِلم خوبه چون خُدا باهامه  وگرنه                                 میدونم دَرد از هر طرف دَردِ☘🥀                                             عضو گروه آبی💙وزن اولیه۷۶💙وزن هدف۷۰                             به امیدموفقیت🖐
😋😋😋😋😋😋😋😋😋 بده به من نمیخوری😭😭😭😭😭

باش جونم اگ میشد حتما..😂

حالِ دِلم خوبه چون خُدا باهامه  وگرنه                                 میدونم دَرد از هر طرف دَردِ☘🥀                                             عضو گروه آبی💙وزن اولیه۷۶💙وزن هدف۷۰                             به امیدموفقیت🖐

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

میوه هاروشستم بایک لیوان اب جوشوندم بعد ک یکم له شد از ابکش رد کردم و دوباره مایع رو جوشاندم ب مدت20 ...

نمک یا سرکه نمیخواد؟

راز دل را نتوانم به کسی بگشایم/که در این دیر مغان راز نگهداری نیست

تولوخدا عکس نزار😢ما باردارا گناااهیم گنااااه 

یدونه پسر دارم من کاکل به سر دارم من یه روز عصای دستمه خودم خبر دارم من                  گلابہ تو گلاب پاش خدا مواظبش باش                  سپردمش دست خودت همیشه حافظش باش     ایشلاه که داماد بشه هرچی دلش میخواد بشه   توی روز سختی هیچکی پسر نمیشه           خسته‌گی جز باخنده یه پسر بدر نمیشه                چشم و چراغ بابا مرد کوچیکه مادر تیکر 🎈🎉تولد⏳🎁 گل پسرمه♥️

لواشک بدون نمک که خوشمزه نمیشه

یه ترش بیمزه که فقط زبونو خراش میده،باید تو موادت نمک اضافه  کنی ترشیشو بگیره خوشمزه ش کنه،لواشک باید شور و ترش باشه

دور از تو بادا اهرمن...💚🤍❤️ هوا گرگ و میش.. نسیم خنک..صدای اذان صبح... یه جون تازه و یه روح تازه..😁💖 (هنوووزم چایی با دانمارکی خیلی میچسبهههه😂😋) ... اتفاق میفته رفیق...شاید دیرتر شاید دورتر...زمانیکه صدای قهقه ت خط بطلان میکشه بر تموم غمهاییکه کنج دلت جا گرفتن تا یاداور روزهایی باشن که هرچند سیاه هرچند تلخ اما گذشتن..طاقت بیار و ببین اون اینده ای رو که حق توئه..خدا هواتو داره خدا هوامونو داره دلسرد نشو از های و هوی گذرای باد..اتفاق میفته رفیق..❤️ 

هلو.   الو قرمز   معرکه میشه من پارسال درست کردم سیر نمیشدن از خوردنش

اها دفه بعد منم امتحان کنم

+عکس    

من نمیدانستم معنی "هرگز" را، تو چرا باز نگشتی دیگر؟!😔           میشه اگه امضامو خوندی برای شادی روح برادرم که قلب بزرگ و مهربونشو بخشید و رفت صلوات بفرستی؟🖤
تولوخدا عکس نزار😢ما باردارا گناااهیم گنااااه 

شرمنده جونم..😅منم بارداربودم هرچیو میدیدم هوس میکردم 

همسرمو کلا9ماه سرشو خوردم اینوبگیراونوبگیر.😆

الان داغ دل ستی۷۷ تازه میشه🤦

چرا ؟؟

چجوری خشک شدن؟تو چه مدت؟

دیروز درست کددم زیرافتاب ..شبا جلو کولر

دیروز درست کددم زیرافتاب ..شبا جلو کولر

نوش جونت

پیشنهاد میکنم یه ریزه آب و شکر و نمک+یکمی میوه ی ترش بریزی بجوشونی صاف کنی بعدم لواشکاتو تیکه تیکه کنی بذاری توش خیس بخوره عالی میشه 

😍https://app.komodaa.com/invite/460488  😍