2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

به نظر من بهترین شغل برای خانم معلمی هست البته نظر شخصیمه 

بستگی به علاقه و توان هم داره

من نمیتونم چند تا بچه رو چند ساعت تحمل کنم

اگه دوتا جمله گهربار (به من چه و به تو چه) سرلوحه زندکی باشه خیلی راحت تر زندگی میکنیم!
بستگی به علاقه و توان هم داره من نمیتونم چند تا بچه رو چند ساعت تحمل کنم

بله درسته، نظر شخصیمو گفتم احساس میکنم خیلی شرایطش بهتره نسبت به شغل ديگه تعطیلی ها اینا خیلی خوبن

تواینستاپرشده ازبلاگر هرکی ی ریمل و ی سفر ی لباس خوشگل داره شدبلاگر😶😑

میدونی بعضا بیست تا سی میلیون پول میگیرن! مخصوصا کارخونه های لبنی این قیمت تبلیغشون بود

حلال مشکلات پوله
برای کسی میپرسم عزیزم 

به نطرم شعل مناسب هرکس فقط و فقط بستگی به روحیه و علاقه هر فرد داره.

خیلیا میگن معلمی و پرستاری

ولی من یه حسابدارم که مطمئنم بجز این رشته تو هیچ رشته ای موفق نمیشدم!

روحیه م خیلی با کار سخت و تایم طولانیم سازگاره

اگه دوتا جمله گهربار (به من چه و به تو چه) سرلوحه زندکی باشه خیلی راحت تر زندگی میکنیم!
بله درسته، نظر شخصیمو گفتم احساس میکنم خیلی شرایطش بهتره نسبت به شغل ديگه تعطیلی ها اینا خیلی خوبن

درسته نطرتون کاملا محترم. شرایطی هم که میگید درسته

یه ریشه روانی در کودکی منم داره ها

خیلی ادم منظم و دقیقی هستم. دو سه تا معلم از فامیل و اشنا داریم که هر وقت میرفتیم خونشون همه چی بهم ریخته و شلخته و کثیف بود. تو همون بچگی فکر نیکردم معلما شلخته ن اگه منم معلم بشم شلخته میشم😂😂😂

میدونی بعضا بیست تا سی میلیون پول میگیرن! مخصوصا کارخونه های لبنی ای قیمت تبلیغشون بود

بله میدونم من بلاگر های رو دیدم ک هفته ای صدمیلیون درامدداره ولی من خودم نمیپسندم 

اگه حرفه ای بلدی برو تواین کار

نه مثل اون دختره مهدیس ک از شیرمرغ تاجون ادمیزاد تبلیغ میکنه