2777
2789
عنوان

بچه ها سیب ترشم میشه بیاید همونیم که جداشدم😔😔

| مشاهده متن کامل بحث + 6635 بازدید | 279 پست
خودشه تو دوماه فهمیده چند ماهه با دوست دخترش چت س ک سی میکنه جریان دختر خالشم فعمیده اساس خونشم فرو ...

شوهرشم رفته خارج و برگشته ومخ ایشونو دوباره زده و چند مدت دنبالش بوده

چه سریع پیش میرن مردم

شوهرشم رفته خارج و برگشته ومخ ایشونو دوباره زده و چند مدت دنبالش بوده چه سریع پیش میرن مردم

همینو بگو😐

اسرار ازل را نه تو دانی و نه من                                 وین حرف معما نه تو خوانی و نه من                       هست از پس پرده گفتگوی من و تو                            چون پرده برافتد ، نه تو مانی و نه من                            📖 #ترانه_های_خیام                                              ✍🏻#صادق_هدایت

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

عزیزدلم خیلی کلنجار رفتم با خودم که حرفی بزنم یا نه

قبلا خیلی خوشحال بودم که قدرت جدایی رو داشتی

ولی الان دیگه نمیدونم چی بگم

چند تا چیز هست که اگه توی وجود مردی باشه نباید به ازدواج باهاش فکر کرد. یکی دست بزن، یکی وابستگی شدید به خونوادش ، یکی خساست، مهم تر از همه روحیه ی خیانت

مهم نیست دلیل خیانت چیه ، مهم اینه که این اتفاق واسه شما دو بار افتاده عزیزم

ازدواج شما خیلی خوب شروع شد چندین سال خوشبخت بودید ولی خب همسرت ذاتش تغییر کرد (شاید هم ذاتش از اول همین بود و رو نمی کرد) و الان طلاق گرفتی

یک ثانیه فکر کن به ازدواج مجدد، اصلا فکر کن این آقا همسرت نبوده و یه خواستگار جدیده که میدونی قبلا به عزیزترین فرد زندگیش خیانت کرده و حالا از شما خواستگاری کرده و میگه اون مال قبل هست من عوض شدم، آیا فکر نمیکنی این ازدواج ریسک بسیار بالایی داره؟ اینو از هر متخصصی بپرسی بهت میگه.

شما از این رابطه آسیب دیدی حالا بازم میخوای وارد این رابطه شی

یه سوال دارم، اصلا فرض کنیم خانوادتم راضی شدن! فردا دوباره باهاش ازدواج کردی خواستی کنارش بخوابی یاد حرفایی که به دختر خالت میزد نمیفتی؟ یاد چتاش با دوست دخترش نمیفتی؟ آیا میتونی دوباره بهش اعتماد کنی؟ یا قراره هر دقیقه چکش کنی؟ قراره اگر بهش زنگ زدی و گوشیش مشغول بود نگران بشی و یاد خیانتاش بیفتی؟ آیا میتونی این حرمت های ریخته شده بینتون رو برگردونی؟ و مهم تر از همه، اگر کارشو تکرار کرد اون موقع چیکار میکنی؟ اون موقع میتونی توی روی خانوادت نگاه کنی؟ درسته که نباید به خاطر بقیه زندگی کنیم! ولی به هرحال از زیر بته که در نیومدیم عزیزم خانواده داریم و به خانواده نیاز داریم توی جامعه درکنار بقیه داریم زندگی میکنیم... اگه کارشو باز هم تکرار کنه اون موقع چی میگی به خونوادت؟

قبل از هر کاری به این سوالا جواب منطقی بده

ببین همه اینجا بهت گفتن این تصمیم غلطه حتی مشاورت هم با طلاق موافق بود

شما این تصمیمو بگیری ما که آسیب نمیبینیم عزیزدلم ... زندگیه خودته مختاری آتیش بزنی به زندگیت

ولی اگه واقعا نظر بقیه رو میپرسی من تجربه یکی از نزدیکانمو بهت میگم که چندین بار به همسرش فرصت داد و همسرش هر بار به یه بهونه ای خیانت کرد و آخرم طلاق گرفتن. خیانت بخشیدن نداره.

ولی خب به هر حال اگه تصمیمت برگشت به همسرته با وجود همه چیزایی که دیدی و مخالفت بقیه، خب من دیگه توی تاپیکات نمیام فدات شم و همینجا واست آرزوی موفقیت میکنم. فقط یه لطفی به خودت بکن و اگه خواستی بهش رجوع کنی قبلش عین تازه عروس داماد ها با هم برید مشاوره ازدواج.

میدونم بخدا اما واقعا عوض شده اخه این تنها اشتباه زندگیش بود انصاف نیست مردی که ۵ سال زندگی اروم عاش ...

عزیزم شما یه فرصت بهش دادی. قبل طلاق گفتی میبخشمت. خودش نخواست. من کامل حالت رو درک میکنم. منم تو شرایط تو بودم. تمام وجودم میخواست ببخشم و بخشیدم. ولی خوشحال نیستم. اگه برگردم به عقب دیگه نمیبخشم. اولا جای این زخم هیچ وقت خوب نمیشه. همیشه ناراحتی. دوما جلوی ادمایی که میدونن همیشه سرشکسته ای. سوما مطمین باش کسی به این سرعت عوض نمیشه. اونم الان حالش بده. ببخشی بری سر زندگی دوبار که یاد خیانتش بیوفتی حالت بد بشه میاد نازتو میکشه دفعه سوم سرت داد میزنه تا کی میخوای یه اشتباه رو به روم بیاری.فکر نکن الان بری تو زندگی همه چی گل و بلبل میشه. مستی هم به نظر من توجیه خوبی نیست. خلاصه که به نظر من به این زودی تصمیم نگیر. بگو منو دوست داری اوکی باشه. برو 6 ماه سراغم نیا بعدش بیا تصمیم بگیریم. ولی اینقدر زود نه تصمیم بگیر نه بذار بیاد تو زندگیت.

خودشه تو دوماه فهمیده چند ماهه با دوست دخترش چت س ک سی میکنه جریان دختر خالشم فعمیده اساس خونشم فرو ...

چی میگی تو اولا دوماه نه سه ماه بعدشم باور نداری گمشو برو بیرون من اعصابم دیگه نمیکشه

او خواست مرا دفن کند.....دریغ از آنکه من بذر بودم....

خانوما 

انشالله که این مشکل برای هیچ کس پیش نیاد

اما واقعا دل میشکونین و قاطع میگین دوروغه ، تاوانشو میبینین !(انشالله که نبینین)

استارتر خواهر نداره 

با ما که مثل خودش زن ، خانوم ، دختر به هر حال هم جنسیم باهم اومده درد دل کنه 

نمک-روی-زخم-نباشیم#  

ما زنیم متوجه میشیم ، وقتی زنی ناراحته نیاز به درددل کردن داره 

درسته بعضی خانوما حس میکنن دوروغه چون ممکنه تا حالا توی اطرافیانشون پیش نیومده باشه یا که انقدر توی این سایت دوروغ شنیدن که ....

اما اگر حس میکنین دوروغه لطفا ابراز نکنین !

اون خانومایی که باور دارن ، پست بزارن ...

پایِ دوست داشتنت❤️، دخترانه ایستاده‌ام👰، درست مثلِ درختِ کاج🌲روبرویِ پاییز🍂🍁...           🚫 مخاطبِ پست ها و تاپیک های بنده ، خانوم های سایت ♀️ هستن وَلا غیر ! 🚫                                            
تو هم گمشو برو بیرون 

ب جای توهین و بد دهنی.. چیزیایی ک گفتی رو ی مرور کن...خودت چنبارم اعتراف کردی ی سری چیزارو دوروغ گفتی چون نمیخاسی داستان زندگیتو بگی..خب الان از کجا معلوم اینایی ک الان میگی دوروغ نیس..چون سابقشم‌ک داری..

‏هیچ وخ نفهمیدم چرا وقتی کمک لازم دارم هیچکی نیس ولی تا دست تو دماغم میکنم یهو از زیر زمینم یکی درمیاد نیگام میکنه😐
خانوما  انشالله که این مشکل برای هیچ کس پیش نیاد اما واقعا دل میشکونین و قاطع میگین دوروغه ، ...

بخدا خستم کردن الان که خوبه اون موقع تو بدترین روزای زندگیمو و گیر دار طلاقم مدام میگفتن دروغه براشون مدرک گذاشتم همشون خجالت کشیدن ساکت شدن من مگه مالشونو اخه بالا کشیدم من دلم گرفته بود هیچکسشو نداشتم اومدم درد دل کنم بین تمام حرفای من دنبال سوتی دادن میگردن اخه خجالتم نمیکشن من یه کاربر قدیمی ام که چند ساله فقط بچه ها از من خنده و تاپیکای خوب دیدن یک بار یه بلای الهی رو سرم نازل شد سمتشون پناه اوردن اینکارو میکنن باهام من که نمیگذرم ازشون یه بار یکی جنجال به پا کرد تو کل سایت گفت مچشو گرفتم این قبلا گفته بود بچه دوساله داره بعدا دوباره تاپیک زدی معذرت خواهی کرد گفت ببخشید اون یه سیب ترش دیگس دوباره یکی گفت حق طلاقتو بزار با تاریخ من ازت معذرت خواهی میکنم گذاشتم خودش شرمنده شد من نمیدونم چطوری اینقد راحت دل میشکونن اخه من مگه میخوام مالتو بالا بکشم که دروع بگم اومدم درد دل کردم باهات الان خیلی وقتم اصلا سایت نمیام بخاطر اینکارا دوهفته یه بار دلم از دنیا و ادماش میگیره فقط فکرم میاد سمت سایت ....چندسال همشونو دلداری دادم و خندونمتون الان چندماهه خودم افتادم تو دردسر اینطوری میکنن باهام بخدا که این رسمش نیست دلشکستن مجازی و واقعی نداره پاخوردن داره

ب جای توهین و بد دهنی.. چیزیایی ک گفتی رو ی مرور کن...خودت چنبارم اعتراف کردی ی سری چیزارو دوروغ گفت ...

اره دروغ میگم که چی بیا جام  طلا مچ گیری مال تو....من الان سه ماه دارم با ادب جواب منتقدامو میدم اما دیگه یه دوره از رندگیم رسیدم که حتی حوصله خودمم ندارم خوب کردم توهین کردم صبر ادم حدی داره بیشترم بگن بیشتر توهین میکنم حتی به قیمت پاک شدن آیدیم فقط دیگه ساکت نمیمونم شدم مثل یه لیوان که قطره قطره اب ریختن توش الان دیگه وقت سرریز شدنمه

چی میگی تو اولا دوماه نه سه ماه بعدشم باور نداری گمشو برو بیرون من اعصابم دیگه نمیکشه

این تاپیکت چی میگه تاریخ ۱۴ اردیبهشت تازه تنظیم دادخواست دادی چجوری ۳ ماه گذشته؟؟

اصلا تاریخ ۳ ماهت با اینا نمیخونه فروردین ای وی اف میخواستی بشی کلک 

تا نوبت دادگاه بشه روالش یکی دوماه بعد توافقی باشه 

جلوتر از زمان داری میری یا ملتو اسگول کردی 

مریض روحی هستی چرا با احساسات خانما بازی میکنی 

ادمها را نباید به هر قیمتی نگه داشت . همه برای ماندن نمی ایند. ادمی که میماند جنسش با دیگران فرق دارد.....برای ماندنش مجبور نمیشوی خودت را تغییر دهی .اینو بیاد داشته باش برای نگه داشتن ادما نباید خودتو زیر پا له کنی.....ادما باید با دلشان بمانند نه با جسمشان....
این تاپیکت چی میگه تاریخ ۱۴ اردیبهشت تازه تنظیم دادخواست دادی چجوری ۳ ماه گذشته؟؟ اصلا تاریخ ۳ ماهت ...

توهم بااحترام گمشو برو بیرون من یک ماه باشوهرم قهر بودم یک ماهم طول کشید جداشیم کامل یک ماهم هست کلا جداییم بچه زرنگ اگر میخواستم ایستگاهتو بگیرم بلد نبودم تاپیکای قبلیمو پاک کنم تا تو زیاد احساس زرنگی نکنی؟؟؟به مغزت رجوع کن من دروغ میخواستم بگم قبلش باید مصلما تاپیکای قبلمو پاک میکردم تک زیادی فکر میکنی زرنگی بیا یه جام دیگم مال تو

این تاپیکت چی میگه تاریخ ۱۴ اردیبهشت تازه تنظیم دادخواست دادی چجوری ۳ ماه گذشته؟؟ اصلا تاریخ ۳ ماهت ...

بعدشم من کی گفتم از ۱۴ اردیبهشت سه ماه گذشته من گفتم از روزی که دعوامون شد اومدم خونه بابام ۳ ماه گذشته

و نکته اخر تویی که میگی دوماه طول میکشه نوبت دادگاه بشه بهت پیشنهاد میکنم اطلاعاتتو ببر بالا وکیل خبره بگیری دوهفته هم کمتر تموم میشه البته من چرا باید تورو قانع کنم وقتی هیچ سوادی نداری 😊

بعدشم من کی گفتم از ۱۴ اردیبهشت سه ماه گذشته من گفتم از روزی که دعوامون شد اومدم خونه بابام ۳ ماه گذ ...

پس میخواستی با بقال سر کوچه ای وی اف بشی ؟😅

خر خودتی 

ادمها را نباید به هر قیمتی نگه داشت . همه برای ماندن نمی ایند. ادمی که میماند جنسش با دیگران فرق دارد.....برای ماندنش مجبور نمیشوی خودت را تغییر دهی .اینو بیاد داشته باش برای نگه داشتن ادما نباید خودتو زیر پا له کنی.....ادما باید با دلشان بمانند نه با جسمشان....