عزیزدلم خیلی کلنجار رفتم با خودم که حرفی بزنم یا نه
قبلا خیلی خوشحال بودم که قدرت جدایی رو داشتی
ولی الان دیگه نمیدونم چی بگم
چند تا چیز هست که اگه توی وجود مردی باشه نباید به ازدواج باهاش فکر کرد. یکی دست بزن، یکی وابستگی شدید به خونوادش ، یکی خساست، مهم تر از همه روحیه ی خیانت
مهم نیست دلیل خیانت چیه ، مهم اینه که این اتفاق واسه شما دو بار افتاده عزیزم
ازدواج شما خیلی خوب شروع شد چندین سال خوشبخت بودید ولی خب همسرت ذاتش تغییر کرد (شاید هم ذاتش از اول همین بود و رو نمی کرد) و الان طلاق گرفتی
یک ثانیه فکر کن به ازدواج مجدد، اصلا فکر کن این آقا همسرت نبوده و یه خواستگار جدیده که میدونی قبلا به عزیزترین فرد زندگیش خیانت کرده و حالا از شما خواستگاری کرده و میگه اون مال قبل هست من عوض شدم، آیا فکر نمیکنی این ازدواج ریسک بسیار بالایی داره؟ اینو از هر متخصصی بپرسی بهت میگه.
شما از این رابطه آسیب دیدی حالا بازم میخوای وارد این رابطه شی
یه سوال دارم، اصلا فرض کنیم خانوادتم راضی شدن! فردا دوباره باهاش ازدواج کردی خواستی کنارش بخوابی یاد حرفایی که به دختر خالت میزد نمیفتی؟ یاد چتاش با دوست دخترش نمیفتی؟ آیا میتونی دوباره بهش اعتماد کنی؟ یا قراره هر دقیقه چکش کنی؟ قراره اگر بهش زنگ زدی و گوشیش مشغول بود نگران بشی و یاد خیانتاش بیفتی؟ آیا میتونی این حرمت های ریخته شده بینتون رو برگردونی؟ و مهم تر از همه، اگر کارشو تکرار کرد اون موقع چیکار میکنی؟ اون موقع میتونی توی روی خانوادت نگاه کنی؟ درسته که نباید به خاطر بقیه زندگی کنیم! ولی به هرحال از زیر بته که در نیومدیم عزیزم خانواده داریم و به خانواده نیاز داریم توی جامعه درکنار بقیه داریم زندگی میکنیم... اگه کارشو باز هم تکرار کنه اون موقع چی میگی به خونوادت؟
قبل از هر کاری به این سوالا جواب منطقی بده
ببین همه اینجا بهت گفتن این تصمیم غلطه حتی مشاورت هم با طلاق موافق بود
شما این تصمیمو بگیری ما که آسیب نمیبینیم عزیزدلم ... زندگیه خودته مختاری آتیش بزنی به زندگیت
ولی اگه واقعا نظر بقیه رو میپرسی من تجربه یکی از نزدیکانمو بهت میگم که چندین بار به همسرش فرصت داد و همسرش هر بار به یه بهونه ای خیانت کرد و آخرم طلاق گرفتن. خیانت بخشیدن نداره.
ولی خب به هر حال اگه تصمیمت برگشت به همسرته با وجود همه چیزایی که دیدی و مخالفت بقیه، خب من دیگه توی تاپیکات نمیام فدات شم و همینجا واست آرزوی موفقیت میکنم. فقط یه لطفی به خودت بکن و اگه خواستی بهش رجوع کنی قبلش عین تازه عروس داماد ها با هم برید مشاوره ازدواج.