2777
2789
عنوان

ماه آخر بارداری و دردو کوفتگی

| مشاهده متن کامل بحث + 4437 بازدید | 31 پست
اخ اخ منم به خدا.از بس ناله کردم از خودم خسته شدم.من به شدت رونام درد میکنه از داخل.به خصوص وقتی میخ ...

ایشالله 

حالا تا اینجاش خوبه درد زایمانو کجایه دلم بزارم 😰

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

آره بنظر من، لااقل اونجوری ک دلمون میخواد میتونیم کش و قوس بدیمو هر حالتی خاستیم بخابیم😃

آخ گفتتتتتی به خیال راحت به پشت بخوابم یا بیوفتم رو شکمم 😂😂😂

به نظرتون بعد از زایمان این دردا از بین میره ؟

اره بابا این دردها میره ولی خوب از بس بچه داری پرفشاره که میگیم خوش به اون روزها.من بچه ی دوممه تجربه اشو دارم.فقط روزهای اول که کمک داریم خوبه و میتونیم استراحت کنیم.بعدش مادری شروع میشه با خوبی ها و سختی های خودش 

اخ اخ منم به خدا.از بس ناله کردم از خودم خسته شدم.من به شدت رونام درد میکنه از داخل.به خصوص وقتی میخ ...

من اصلا شبا خاب ندارم رونام کمرم همه جام کوفتس شاید روزی دو بار یا س بار برم حموم ک ریلکس کنم.پسرمم همش بغل میخاد میدونم ب دنیا بیاد سخت تره ولی خوب باز بهتر از ازن درد و مشکلاته

منم😥

من که از بس هوشیار میخوابم پیش نمیاد برام که رو کمرم بخوابم.اگرم گاهی این اتفاق بفته همچین نفسم بند میاد که سریع جا به جا میشم.فقط وقتی این پهلو اون پهلو میشم بینش چند ثانیه رو کمرم میمونم.دکترم گفت البته.

من اصلا شبا خاب ندارم رونام کمرم همه جام کوفتس شاید روزی دو بار یا س بار برم حموم ک ریلکس کنم.پسرمم ...

شما بچه دومه قطعا سخت تره 

حالا ما این آخری داریم تعمیراتم انجام میدیم کلافگیمو بیشتر کرده

من اصلا شبا خاب ندارم رونام کمرم همه جام کوفتس شاید روزی دو بار یا س بار برم حموم ک ریلکس کنم.پسرمم ...

اره خوب همینکه بچه کنارت باشه و ببینیش و خیالت راحت باشه خودش کلیه.بارداری استرس های زیادی داره.چون واقعا نمیدونی اون تو چه خبره.مثل معما میمونه.دنیا بیاد حل میشه 

شما کارای خونه تون رو میتونین خودتون انجام بدین؟اشپزی و نطافت و ...

من هفته 18 سر کلاژ دیگه از اون موقع از کارای خونه استعفا دادم یا همسرم یا مامانم انجام میدن