2777
2789
عنوان

برام دعا کنید این دعوا فرق داره

| مشاهده متن کامل بحث + 456 بازدید | 41 پست

منم شوهرم اوایل ازدواج هی از زن داداشش تعریف میکرد اوایل هیچی نمیگفتم کم کم شروع کردم غر زدن تا خداروشکر روابطشو درست کرد البته اوایل ازدواجم بود اگه الان بود صد درصد رفتار شوهر شما رو میکرد

تا وقتی یه بچه داری فقط مادری ولی وقتی دوتا بچه داشته باشی هم مادری هم داور😎😍

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ببین اصلا اصلا بهش محل نذار غذا درست نکن براش بگو بده زن داداش عزیزت درست کنه بگو لازم نکرده واسه خاب بیای خونه...بگو ما تو این زندگی شریکیم تو همه چی شریکیم اگ تو بیرون کار میکنی داری وظیفت انجام میدی منم وظیفم تو خونه انجام میدم قرانیس چون تو کار میکنی پول وماشین و خونه مال تو باشه‌‌..خانواده اصلی تو ماهستیم حالاک خانواده خودت رو اولویت میذاری پس برو پیش همونا..بگو اگ من حسودیم میشه یا ناراحت میشم دلیلش وقتیه ک واسه اونا میذاری و بخاطرش از منو بچت میگذری...تحدیدش کن دفه دیگ ک از این کارا کرد زنگ میزنی ب برادر شوهرت یا پدر مادرش بهشون حرف میزنی

الان بشدت بداخلاقه و نمیذاره جایی برم حتی میگم فردا فلان جا دعوتم میگه لازم نکرده

کاره جاریت رو بکن. با برادر شوهرت بهتر از شوهرت شو. بذار حرص داداشت دربیاد بچسبه ب زنش.حرص زنداداشت هم در بیاد بچسبه ب شوهرش و دوروبره شما کمتر پیداشون بشه

بخدا هرچی میخام هیچی نگم و خفه بشم باز نمیتونم و دعواش برا منه.بعدم از دستی وقتی جاریم اومد اینقد مح ...

عزیزم بنظرم حق داری شوهر من جاریمو عزیزم و جان صدا کنه و بخاطرش بهم بگه حسود خونه رو رو سرش خراب میکنم این تویی که باید قهر کنی و محلش ندی 

اون که از خداشه ب خانوادش محل بدم اما رابطه با شوهر خواهر را قطع کرده میگه نامحرمه فقط سلام کن!!!!

خوب توهم بگو چطور من نباید با شوهر خواهرم راحت باشم اما تو هرکاری خاستی بکنی منم مث تو..اگ گفت فرق داره بگو همونقدری ک تو ب زن داداشت اعتماد داری منم ب شوهر خاهرم دارم

کاره جاریت رو بکن. با برادر شوهرت بهتر از شوهرت شو. بذار حرص داداشت دربیاد بچسبه ب زنش.حرص زنداداشت ...

اون اصن محل نمیده یکبار داداشش اول جواب سلام منو داد ناراحت شده بود و قهر که چرا بعد خواهر شوهرم گفت بذار اول تو جمع زنش سلام کنه تو آخر بکن

اون که از خداشه ب خانوادش محل بدم اما رابطه با شوهر خواهر را قطع کرده میگه نامحرمه فقط سلام کن!!!!

چطور تو فقط سلام کنی خودش هر غلطی دوست داره بکنه. تو هی بگو چشم بهش ولی کاره خودت رو بکن