2777
2789
عنوان

شوهرم.....

| مشاهده متن کامل بحث + 223654 بازدید | 1266 پست
استارتر عزیز  ایا تو زمان امتحاناتت گفته بوده ببینمت و شما گفتی امتحان دارم نمیشه ؟!چند مدت هم ...

باهم شبا بیرون میرفتیم ولی رابطه نداشتیم خاستگاری هم نسبت فامیلی داریم و ب خاست خودش بوده

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

برعکس مادرشوهر من اااااااینقد حرف میزنه و چرت و پرررررت میگه و خاطراات مزخرف تکراری تعریف میکنه واقع ...

گناه داره خدا شاهده پیداست مادر شوهرت زن مظلوم و بدبختی هست و هیچ ادعایی نداره فقط دوست داره واسه عروسش تعریف کنه  تو باید عروس مادر شوهر من میشدی تا با ابرو باهات حرف می‌زد     

در دنیایی که گرگها زوزه می کشند بره  شدن تاوان سختی دارد ،،،،،، قلبم ساده بود اما عقلم دیگه همراش نیست 
استارتر عزیز  ایا تو زمان امتحاناتت گفته بوده ببینمت و شما گفتی امتحان دارم نمیشه ؟!چند مدت هم ...

باهم شبا بیرون میرفتیم ولی رابطه نداشتیم خاستگاری هم نسبت فامیلی داریم و ب خاست خودش بوده

یکم دیگ زنگ بزن بیدار شد گریه کن بگو خواب بد دیدم بعد ک گف چرا و چی دیدی بگو از بس بهم توجه نمیکنی شبا راحت نمیتونم بخوابم و اینجوری مخشو بزن 😍😁

اگر کسی کودک استثنایی رو میشناسه ک علاقه به زبان داره و تهرانه بگه ❤
اره خیلی مظلومو بدبخت🥴 . یکی این مظلوم و بدبخته یکی مردم فلسطین 🤭🤭

نیست     

در دنیایی که گرگها زوزه می کشند بره  شدن تاوان سختی دارد ،،،،،، قلبم ساده بود اما عقلم دیگه همراش نیست 

استارتر من مخالفم كه بزني تو فاز هندي و دلم تنگ شده و بريم بيرون و اينجور حرفا 

من ميگم ازش مستقيم بپرس 

مثلا فلاني چرا باهام اينجوري رفتار ميكني و بهم بي مهري ميكني مگه اونشب سو تفاهم رو با هم بر طرف نكرديم نميشه كه تو زندگي هر بحث كوچيكي رو اينقدر كش بديمو با هم سرد و سنگين باشيم! 

خدایا شکرت 🫀

انقدر خودتو آزار نده خیلی رک و راحت بپرس ناراحتیت چیه؟دلیل بی حوصلگی وسردی رفتارت چیه؟بگو منو گیج‌کردی مشکلتو بگو این رفتارا منطقی نیست مشکلی هست مشخصه حلش کنیم بگو راحت وبی رودربایستی بگو .اسی بازم طاقتت خوب بوده من همونموقع سیریش میشم ببینم چه خبره