2777
2789
عنوان

آبروم رف

| مشاهده متن کامل بحث + 561 بازدید | 22 پست
یه آژانس بفرست جلو در خونشون و تماس بگیر بگو دفتر رو برگردونین برای فردا مهمون دارم پس فردا با آژانس ...

آخه تا یه ساعت پیش باهم یه جا مهمون بودیم فک میکنه دلم نمیخاد از دفتر استفاده کنه، پونوزده سال ازم بزرگتره خیلی بد میشه، میخام پیام بدم به پسرش که پاره کنه اونم اگه شوهرم بفهمه طلاقم میده

پسرش دو سال ازم کوچیکتره هم بازی بچگیم بود

آخه تا یه ساعت پیش باهم یه جا مهمون بودیم فک میکنه دلم نمیخاد از دفتر استفاده کنه، پونوزده سال ازم ب ...

هرفکری میخواد بکنه ابروت رو گذاشتی وسط فکر فکر بقیه هستی دفتر رو بگیر بعد هم عکس بفرست از صفحاتش یا کپی بگیر بدش 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

هرفکری میخواد بکنه ابروت رو گذاشتی وسط فکر فکر بقیه هستی دفتر رو بگیر بعد هم عکس بفرست از صفحاتش یا ...

هر لحظه ممکنه شوهرم برسه، اگه شوهرم بفهمه این قضیه رو تا عمر دارم دست از سرم برنمیداره

هر لحظه ممکنه شوهرم برسه، اگه شوهرم بفهمه این قضیه رو تا عمر دارم دست از سرم برنمیداره

گفتم بهت راه رو زنگ بزن آژانس بگو بیاد ادرس خونه طرف بعد که اومد رسید در خونه تماس میگیره تو هم بگو دفتر رو بدن به راننده بعد ادرس بده بیارن بهت بدن پول و حساب کن و تمام . به شوهرت بگو دفترم دستش بوده فرستاده