گندم سالم یا بلغور گندم رو از شب قبلش نم کن تو آب.
صبحش بزار تو قابلمه تو سایز مناسب و ابم بریز توش تا بپزه.شعله شو اول زیاد کن تا بجوشه آبش،بعدش کم کن در حدی ک همچنان غل بزنه.در قابلمه رو باز بزار،مرتب هم تو فاصله های کم هم بزن.
راستی قابلمه نچسب و کفگیر چوبی مناسبتره.
تو یه قابلمه دیگه گوشتتو باپیاز بزار بپزه با آب مناسب ،خیلی زیاد نباشه آبش.
بعد ک پخت ،ریش ریش کن وباکمی نمک بریز تو گندمهای تقریبا پخته و لعاب داده شده.اب گوشتم از صافی رد کن و بعد اضافه کن.یکی دوساعت بعدشم میتونی سروش کنی😋