2733
2734

بی زحمت مقدار گندم و گوشتش هم بگین.

اونم بامرغ . قبلش جوشش میدین یا نه همینطور توی مخلوط گندم میرزین .بعدچکارکنم مزه زخم مرغ بره👲😐

😁

عزيزم من اينجورى درست ميكنن بلغور گندم رو با هر گوشتى كه دوست دارى بريز تو قابلمه و آب هم بريز روش و يه روغن پياز هم درست كن بريز توش وقتى گندمها پخته شد با گوش كوب برقى خوب بهم بزن

فقط یه صلوات 🌹ای کاش حاجت منم بسلامتی و دلخوشی براورده بخیر میشد و همسرم دوباره مثل سابق احترام خانوادمو داشت وهمینطور خانوادم احترام همسرمو مثل گذشته البته بسلامتی 😔 باهم حرف بزنن خوش باشن تا بمن هم خوش بگذره(مخصوصا با مادرم)


بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

10 تا هم بخونی من بلد نیستم! 

😁😁

بزن نت

تیکر بارداری نیست...دخترم👩زمستانم با تو بهار است⚘تو امید فرداهای منی؛محرم راز منی، تک گل باغِ منی.دردانه منی و من،از دوست داشتنت کوتاه نمی آیم😍
2728

گندم پرک شده : ۱/۲ بسته پیاز : ۱ عدد سینه مرغ : یک عددفلفل : به میزان لازمنمک : به میزان لازمکره : ۳۰ گرمدارچین : به میزان لازم نارگیل : به میزان لازم کره : به میزان لازم آب : ۱.۵ لیتر

خوشبختی نگاه خداست🙌🏻🌸

گندم سالم یا بلغور گندم رو از شب قبلش نم کن تو آب.

صبحش بزار تو قابلمه تو سایز مناسب و ابم بریز توش تا بپزه.شعله شو اول زیاد کن تا بجوشه آبش،بعدش کم کن در حدی ک همچنان غل بزنه.در قابلمه رو باز بزار،مرتب هم تو فاصله های کم هم بزن.

راستی قابلمه نچسب و کفگیر چوبی مناسبتره.

تو یه قابلمه دیگه گوشتتو باپیاز بزار بپزه با آب مناسب ،خیلی زیاد نباشه آبش.

بعد ک پخت ،ریش ریش کن وباکمی نمک بریز تو گندمهای تقریبا پخته و لعاب داده شده.اب گوشتم از صافی رد کن و بعد اضافه کن.یکی دوساعت بعدشم میتونی سروش کنی😋

2738

بستگی به تعدادتون داره ، مثلا ۲ پیمانه گندم پوست کنده رو از یه روز قبل خیس میکنی بعد همراه آب و یه پیاز سالم یه تیکه مرغ و کمی نمک میزاری روی حرارت اول با شعله زیاد بعد شعله رو کم میکنی به مدت ۳ ساعت بپزه بعد پیاز رو در میاری و میندازی دور ،،مرع رو هم در میاری سرد که شد ریش ریش میکنی میزاری کنار بعد گندم رو یا با گوشکوب برقی توی همون ظرف میکس میکنی یا توی مخلوط کن برقی میریزی و بعد از اینکه میکس کردی تو قابلمه بر میگردونی و مرغ ریش ریش و کمی دارچین بهش اضافه کرده دیکه از اینجا به بعد باید روی سر قابلمه بایستی و مرتب هم بزنی تا کشدار بشه وته نگیره و تا زمانی که جابیفته شاید یه ربع

گندم پرک شده را با پیاز درسته و کره و فلفل سیاه و مقدار کمی نمک تو قابلمه بریز بعد قابلمه رو روی حرارت گاز بزار تا گندم پخته بشه بعد سینه مرغ رو همراه یکم آب تو قابلمه بریز و بزار تا سینه مرغ پخته بشه

خوشبختی نگاه خداست🙌🏻🌸
نه خوشمزه ست.من  ک میترسم باگوشت بدمزه بشه امتحان نکردم. جنوبیا بیشتربامرغ  درست میکنن

من با مرغ با گوشت با بوقامون درست كردم عالى ميشه خيلى وقته كه ديگه از بيرون نميخويم حليمو واينكه جالبيش اينه كه من همه مواد رو با هم قاطى ميكنموشب بار ميزارم با شعله كم صبح آمادس

فقط یه صلوات 🌹ای کاش حاجت منم بسلامتی و دلخوشی براورده بخیر میشد و همسرم دوباره مثل سابق احترام خانوادمو داشت وهمینطور خانوادم احترام همسرمو مثل گذشته البته بسلامتی 😔 باهم حرف بزنن خوش باشن تا بمن هم خوش بگذره(مخصوصا با مادرم)
نه خوشمزه ست.من  ک میترسم باگوشت بدمزه بشه امتحان نکردم. جنوبیا بیشتربامرغ  درست میکنن

با گوشت هم خیلی خوب میشه،،میتونی مخلوطی از مرغ و گوشت بریزی من خودم از هر دو استفاده میکنم

روغن وپیاز توش بریزم بدنمیشه؟

نه چون ميخواى بوى زخم مرغ بره و اينكه بعدش كه باگوشكوب برقى بزنى هيچى توش معلوم نميشه

فقط یه صلوات 🌹ای کاش حاجت منم بسلامتی و دلخوشی براورده بخیر میشد و همسرم دوباره مثل سابق احترام خانوادمو داشت وهمینطور خانوادم احترام همسرمو مثل گذشته البته بسلامتی 😔 باهم حرف بزنن خوش باشن تا بمن هم خوش بگذره(مخصوصا با مادرم)
ارسال نظر شما
این تاپیک قفل شده است و ثبت پست جدید در آن امکان پذیر نیست

کاربر گرامی جهت ارسال پست شما ملزم به رعایت قوانین و مقررات نی‌نی‌سایت می‌باشید

2741
2687
پربازدیدترین تاپیک های امروز
داغ ترین های تاپیک های امروز
توسط   mahsa_ch_82  |  10 ساعت پیش