2777
2789
عنوان

یکی یه چیز بگه به رگ غیرتم بربخوره 😟

| مشاهده متن کامل بحث + 1389 بازدید | 82 پست

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

😂😂😂😂 لعنتی چرا منو تنبل میکنین من منتظر این جمله بودم  

شمابودی ازسایت کمداخریدمیکردین؟؟؟

اگر بر هوا پری مگسی باشی و اگر بر روی آب روی خسی باشی،،، دل به دست آر تا کسی باشی      

به تو هم میگن زن  شلخته زن باید زمین زیر پاش بلرزه نه مثل تو یه گوشه افتاده مثل مرده نداده جان(حرفای مادرم به من وقتی تنبلی میکردم)

ترا از دور می بوسم به چشمی تر خداحافظ مرا باور نکردی می روم دیگر خداحافظ مرا لایق ندیدی تا بپرسی حال و روزم را برو با دیگران ای بی وفا دلبر خداحافظ

پاشو یه چیز مقوی و انرژی زا بخور ،  اگه اهل ذکر هستی چند تا الله اکبر تو دلت بگو، عبارات مثبت رو جاگزین عبارات منفی کن،مثلا به جای چقدر شلوغه و به هم ریختی بگو الان مرتب و منظم میکنم، بعد شروع کن 

همین که فک میکنی شوهر سرویس بهداشتی رو زحمت میکشه تمیز میکنه اشتباه فرزندم کارای خونه رو باید با هم ...

خوب با همه دیگه

هم من زحمت میکشم هم اون

تازه حس میکنم در حقش ظلم هم میکم اون طفلک ساعت کاریش خیلی بیشتر از منه

من پنج شنبه ها کامل خونه م

اتفاقا زیادی هم کار میکنه

همیشه سفره پهن کردن و جمع کردن با اونه

من فقط غذا میپزم و کارا رو اینجوری انبار میکنم😐

جاروبرقی و سرویس و آشغالا کم نیست که تازه همیشه چیز میزایی که من میریزم مرتب هم میکنه واسه همین مرتب کردن خونه جزو لیستم نبود😄

یه کمد از جزوات و کتاب ها ومدارک و چادر نماز ها مداد رنگی ها و آبرنگ ها رنگ ویترای و… داریم که فقط کار شوهرمه بهشون نظم بده 

خیلی مرتبه برخلاف مامانش 

ولی من خیلی شلخته م😐 نچ نچ آمون بر من باد 

هر کسی یک نابغه است ، اما اگر یک ماهی 🐟 را از روی توانایی اش در بالا رفتن از یک درخت 🌲 قضاوت کنیم آن ماهی تمام عمرش را با این باور زندگی خواهد کرد که یک احمق است
همسرم تو بیمارستان عالی نسب اشنا داره کارت چیه؟

پدرم مریضه بدجوری برا ام ار آی میخواستم هرکی آشنا داره معرفیمون کنه بخاطر خدا بلکه وقتشو جلو بندازن

وضع بابام خیلی بده نمیتونه بلند بشه

فقط 18 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

تَنها شادیِه‍ زِندِگیم‍ اینِه‍ کِه‍ هیچکَس نِمیدونِه‍ دَر چِه‍ حَد غَـَمگینـَم‍ :')🥀✨ ️ 

قانون بزار 

مثلا بعد غذا فوران بشور ظرفا رو 

یه قانونی هست ب اسم ۳ دقیقه ای

مثلا من صبح بیدارمیشم همینجوری تو تخت پتو رو تا میزنم بعد جا رو مرتب میکنم هر کدوم کمتر از ۳ دقیقه میشه

بعد میرم دستشویی بعد از تموم شدن کارم سر سری یه اب میگیرم این باعث میشه هیچوقت نیاز ب شستشو اساسی نباشه و همیشه تمیز باشه

وقت پخت و پز هر چی بر میدارم فوری مزارم تو جاش

بعد درست شدن غذا با دسمال کنار گاز فوری میکشم دیگه خشک نمیشه و نیاز ب مایع و سیم نیست همیشه ام تمیزه 

گردگیری و جارو رو هم هر ۲ روز یه بار انجام میدم و چون خونه همیشه جم و جوره زیاد ب چشم نمیاد جارو گردگیری😁

لباسا رو هم رو رخت اویز تا میزنم میبرم میبرم میزارم کمد 

پیراهن ها و مانتو ها رو  هم یجا میشورم یجا اتو میزنم که همیشه مرتب باشن

وقتی یه وسیله ای رو درمیاری بعداز استفاده سریع بزار سر جاش ظرفاروک شستی یه ظرف شور هم مخصوص گاز داشت ...

توی شستن لباس ها  ملحفه ها و پتو ها و… زرنگم 😃 

فقط همین😁

هر کسی یک نابغه است ، اما اگر یک ماهی 🐟 را از روی توانایی اش در بالا رفتن از یک درخت 🌲 قضاوت کنیم آن ماهی تمام عمرش را با این باور زندگی خواهد کرد که یک احمق است