2777
2789
عنوان

امشب مهمون میخادبیادبرام

| مشاهده متن کامل بحث + 1053 بازدید | 80 پست
حساسیت نداره حالش بدنمیشه میگه ضررداره امشب مجبورم بگم ازاین مرغاس که خودشون بزرگ میکنن نمیگم ازمغاز ...

درست کن عزیزم  هیچی نگو توروغن سرخ کن سوخاری  مزش خوبه

من قوی ام چون ضعف های خودم رامی دانم ،من شجاعم چون اموخته ام وهم رااز واقعیت تشخیص  دهم  ،عاقلم چون ازاشتباهاتم درس می گیرم ،و...می توانم بخندم چون باغصه اشنا شده ام .

کوکو سبزی یا سیب زمینی درست کن ،کنارش خیارشور و گوجه ،  وقتی اون تعارف نداره میگه نمیخوره شما هم تعارف رو بذار کنار

گرمسلمان!گرمسیحی!گریهود!آدمی باشید،مذهب هرچه بود!♌️

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بازم قضیه قدیمی که هورمون ندارن     و اینکه ابشو دوبار بریزی دور هورمونش میره

چقدرمیگن مرغای الان بلوغ زودرس میاره🤨🤨😊😊

یه چیزایی هست.... که نه میشه نوشت نه میشه به زبون اوردونه میشه فراموش کرد.همونامیشن جوشهای صورت،موهای سفیدوبداخلاقیهای گاه وبیگاه....

عزیزم نظرت چیه کلا مهمونی ندی با این شرایط 

ی نفر ۱۴۰۰ساله که منتظره ۳۱۳نفره 😔😔      آقاجان کجایی                                                                                                                               میشه واسه حاجتم صلوات بفرستین😔😔                                     این جمعه و جمعه های دیگر حرف است آدم بشوم سه شنبه هم می آیی       ‌‌‌‌‌‌                       

برنج وسالاد واینجورچیزارو خودت آماده کن ازبیرون کوبیده ای چیزی بگیر

به تعدادآدمهایروی کره ی خاکی،تفاوت فکر و نگرش وجود دارد!!پس این را بپذیر:کسی که تفکرش باتو متفاوت است انسان دیگریست....
اره  درست میکنم ولش بابا

عا دست دردنکنه  

من قوی ام چون ضعف های خودم رامی دانم ،من شجاعم چون اموخته ام وهم رااز واقعیت تشخیص  دهم  ،عاقلم چون ازاشتباهاتم درس می گیرم ،و...می توانم بخندم چون باغصه اشنا شده ام .

بهش بگو مرغ فروشه بسته بودیه شب دیگه بیا

یه چیزایی هست.... که نه میشه نوشت نه میشه به زبون اوردونه میشه فراموش کرد.همونامیشن جوشهای صورت،موهای سفیدوبداخلاقیهای گاه وبیگاه....