2777
2789

تو نت نوشته فرشته شب عروسیش به قتل میرسه فک نکنم زنده بمونه چون زیرزمینه منفجر شد ولی خیلی هیجان داره اگه خرابش نکنن

تا وقتی یه بچه داری فقط مادری ولی وقتی دوتا بچه داشته باشی هم مادری هم داور😎😍

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

قسمت اولش پسره اومد دختره رو به مامان و باباش معرفی کرد مامانش به شدت مخالف بود و میگفت پسره از رو هوس اینو انتخاب کرده و از اونور چون فرشته کارگر کارخونشون بود مامان شهاب چن تا تیکه سنگین بهش انداخت بعدم دختره رفت بیرون با ناراحتی .پسره هم واسه اینکه از دلش در بیاره رفت خونه ای رو که خریده بود نشون فرشته داد و یه چک با مبلغ بالا برای خرید جهیزیه بهش داد .فرشته شهابو دوس نداشت فقط واسه پولش و اون رازی که داشت میخواس زورکی زنش بشه

تا وقتی یه بچه داری فقط مادری ولی وقتی دوتا بچه داشته باشی هم مادری هم داور😎😍
من قسمت اولو ندیدم میشه برام توضیح بدی🙏🙏

یکی از کاربرا مقداریشو توضیح داد بقیشم من کامل میکنم

شهاب یه چک بامبلغ بالابه فرشته دادکه بره جهیزیه بگیره وخونه روپ کنه ،از اونورم یه دختره به اسم مرجان به گوشی شهاب زنگ میزد شهاب جلوی فرشته گوشی رو جواب نداد ولی فرشته بهش مشکوک شد ،تو یه سکانس دیگه شهاب باهمون مرجان قرار میذارن کافه (نمیدونم چه قضیه ای بینشون هست) مرجان به شهاب میگه بابام یک هفته بیشتر بهت وقت نمیده تااخریک هفته باید بیای خواستگاریم شهابم گفت تو که میدونی جریان منو.من مجبورم بافرشته عروسی کنم صبر کن این عروسی سر بگیره(اینجا یه جریانی هست که هنوز مخاطب ازش بیخبرع و نمی دونه جریان چیه وچرا شهاب مجبوره بافرشته ازدواج کنه)

من بعدش میام و باهم ازدواج میکنیم.... کلا یه چیزی هست ک ماها ازش بی خبریم باید صبر کنیم فیلم بره جلوتر ببینبم چی ب چیه

بجز حدتون همه چیو میدونین ماشالا