narges231 مدیر عضویت: 1398/03/21 تعداد پست: 8356 عنوان خداحافظ پرفسور...❤❤ | مشاهده متن کامل بحث + 256 بازدید | 21 پست آن مرد با 6 جام رفت.....برانکو ایوانکویچ معمار پرسپولیس نوین، فاتح 6 جام و سه جام پی در پی،خداحافظبی شک بهترین مربی دنیاییکاش ی شوخی بودپرسپولیسی ها چی کار کنیم؟ دختر پاییزیِ مادر🍂🍁بيا و زندگی مامان زمستونیت ⛄️رو بهاری کن ♭😍😍🥰 .. 1398/03/27 | 15:21 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
**تینا** عضویت: 1395/05/29 تعداد پست: 23012 کار خاصی نمی کنیمتا ابد که فرانکو نمی تونست سرمربی بمونه انشالله مربی بعدی افشین قطبی باشه خوزستان همیشه مظلوم 😣 بمیرم برای مردمم که نه نان دارن نه هوای سالم نه آب نه واکسن . 😞😞😞
narges231 مدیر استارتر عضویت: 1398/03/21 تعداد پست: 8356 تا ظهر که اخبار رو میدیدم قطعی نبود دختر پاییزیِ مادر🍂🍁بيا و زندگی مامان زمستونیت ⛄️رو بهاری کن ♭😍😍🥰 ..
پسرم_عشقم عضویت: 1396/06/05 تعداد پست: 13626 تو دیگه از اون ور افتادی بر عکس اسی🤣🤣🤣🤣 والا من به مفت خورا نمیگم فوتبالیست اگه اینا فوتبالیستن پس مسی و رونالدو ژاوی و ابراهیم اویچ و توتی و....... غیره چین!! 😐به هیچ جایی نرسیدن فقط دارن مفت خوری میکنن و بیت المال رو حروم میکنن اگر میخواین کسی به حرفتون توجه کنهبا این جمله شروع کنید:"نمیدونم اینو بهت بگم یا نه..."😶
narges231 مدیر استارتر عضویت: 1398/03/21 تعداد پست: 8356 کار خاصی نمی کنیم تا ابد که فرانکو نمی تونست سرمربی بمونه انشالله مربی بعدی افشین قطبی باشه ن قطبی نننننننناگر خودش میگفت میخوام برم عیبی نداشتبیرونش کردن#اینجا-ایرانه-قهرمان-بشی#کار-دستت-میدن دختر پاییزیِ مادر🍂🍁بيا و زندگی مامان زمستونیت ⛄️رو بهاری کن ♭😍😍🥰 ..
**تینا** عضویت: 1395/05/29 تعداد پست: 23012 ن قطبی نننننننن اگر خودش میگفت میخوام برم عیبی نداشت بیرونش کردن #اینجا-ایرانه-قهرمان-بشی #کا ... تا جایی که من خوندم مشکل اقتصادی ندادن مطالباتش باعث شد بره خوزستان همیشه مظلوم 😣 بمیرم برای مردمم که نه نان دارن نه هوای سالم نه آب نه واکسن . 😞😞😞
narges231 مدیر استارتر عضویت: 1398/03/21 تعداد پست: 8356 تا جایی که من خوندم مشکل اقتصادی ندادن مطالباتش باعث شد بره آره مطالبات رو ندادن ک فسخ کنهاز اون طرف الاهلی عربستان هم خدا میلیارد خواستشهرچی آدم مث این گل باشه بازم به فکر منفعت خودش و خونوادشه دختر پاییزیِ مادر🍂🍁بيا و زندگی مامان زمستونیت ⛄️رو بهاری کن ♭😍😍🥰 ..
s32 عضویت: 1398/02/23 تعداد پست: 22153 والا من به مفت خورا نمیگم فوتبالیست اگه اینا فوتبالیستن پس مسی و رونالدو ژاوی و ابراهیم اویچ و توتی ... بد جوری موافقم حرفمو پس گرفتم😂😂 میشه برای شادی روح پدر و مادرم یک صلوات بفرستید مظلوم از این دنیا پر کشیدن