2777
2789
عنوان

پرده بکارت

| مشاهده متن کامل بحث + 3335 بازدید | 211 پست
آره قضیه مال 5سال پیشه .ویزیتم جدا گرفت

برا همون منمـگفتم گرون

الان پنج برابر میشه

🌻اللهم عجل الولیک الفرج❤                               ماشاءلله لاحول ولا قوت الا بالله العلی العظیم❤           اللهم صل علی محمد وآل محمد وعجل الفرجهم❤
من تنها رفتم  میخواستم قبل از رابطه اطلاع داشته باشم ازنوعش و میزان درد و خونریزی و .. دکتر ه ...

دقیقا همین موردارومیخام بدونم

دردداشت؟

چقدشد هزینش؟

🌻اللهم عجل الولیک الفرج❤                               ماشاءلله لاحول ولا قوت الا بالله العلی العظیم❤           اللهم صل علی محمد وآل محمد وعجل الفرجهم❤

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

سلام عزیزم خداروشکر عالیم کجااااای دختر نیسی چراااا تو رفتی؟

حالم این روزا خوب نیست عزیزم.تو تاپیک قبلم نوشتم

حتماااااااا بخونین👇❤💚💜دو تا بچه بودن توی شکم مادر.اولی  میگه تو به زندگی بعد زایمان اعتقاد داری؟ دومی: آره حتما. یه جایی هست که میتونیم راه بریم شاید با دهن چیزی بخوریم. اولی: امکان نداره. ما با جفت تعذیه می شیم. طنابشم انقد کوتاهه که به بیرون نمی رسه. اصلا اگه دنیای دیگه هم هست چرا کسی تاحالا از اونجا نیومده بهمون نشونه بده. دومی: شاید مادرمونم ببینیم. ولی مگه تو به مامان اعتقاد داری؟ اگه هست پس چرا نمی بینیمش؟ دومی: به نظرم مامان همه جا هست. دور تا دورمونه. اولی: من مامانو نمی بینم پس وجود نداره. دومی: اگه ساکت ساکت باشی صداشو می شنوی و اگه خوب دقت کنی حضورشو حس می کنی.مثل دنياي امروز ما و خدايي كه همين نزديكيست.😍
خدای من😐 شک دارین مگه به خودتون؟؟؟؟؟  این کارا چیه میکنید  از روز اول خودتون رو مورد ا ...

شک ندارن

جنس کثیف مردای ایرانی رو میشناسن

میدونی چند مورد دیدم ک بعد عقد و رابطه، مرده برای اینکه بره با یکی دیگه به دختر بیچاره انگ غیر باکره بودن زده؟ 

تا دیروز مثل شما فکر میکردم، اما با توجه ب تجربه های دیگران میگم بهترین کاره

خودشو هر غلطی دلشون میخواد می کنند بعد گواهی بکارت میخوان 

متاسفانه وقتی خود خانم ها به چنین حقارتی تن میدن و خودشون رو یک کالا تصور میکنن که فقط در صورت باکره بودن ارزشمند هستن،مردها چرا استقبال نکنن؟!

به نظر منم توهین آمیزه اما قوانین رو که نمیتونیم عوض کنیم. وقتی دور از جون به مشکل میخوریم روشنفکری ...

دوست عزیز،مسئله گرفتن گواهی بکارت که اصلا قانون محسوب نمیشه و یک عرف اون هم در برخی شهرهای ایران،از طرفی عرف و حتی قوانین رو خود انسان ها تعیین میکنن و ویژگی این قوانین هم اینکه دائما در حال تغییر و تحول هستند،پس این مسائل ابدی و جاودانه نخواهند بود

راجب بکارت زن هم باید بگم که این مسئله فراتر از اونه که بخوام در یک کامنت بیانش کنم و تنها چیزی که میتونم بگم اینکه زن باید استقلال مالی داشته باشه تا از این بعد کالا بودن خارج بشه

مثل الان،بنظرتون چرا باکره بودن مرد مهم نیست؟چون مرد پول داره و بابت این پولش مجبور نیست به هیچ زنی پاسخگو باشه،در نهایت اون خانم شریکشو عوض میکنه و به سراغ بعدی میره

زن هم در اغلب موارد بخاطر نیاز مالیش از این مسئله چشم پوشی میکنه

همه چیز به پول وابسته است 

دیدن نمیخواد که.یکم مطالعه داشته باشی میفهمی که وجود داره.

اكى خانوم با مطالعه شما فكر كن من مطالعه ندارم 😄من منظورم به عرف بود ! عرف نيست كه مردا رو ببرن پزشكى قانونى .منظورم از نديدن اين بود شما هم سعى كن منظور ادم رو بفهمى . نه اينكه بياى دعوا و توهين . ريپلاى هم نكن ديگه لطفا

دقیقا همین موردارومیخام بدونم دردداشت؟ چقدشد هزینش؟

اصلا درد نداشت 

ولی حس خوبی هم نداره 

دو طرف لبهای واژنو باز می کنه 

خیلی سریع انجام میشه فقط چند ثانیه و یه نگاه می کنه متوجه میشه 

به من گفت از نوع حلقوی و موقع اولین رابطه احتمالا با درد و خونریزی 

دیگه خیالم راحت بود چه تیپی هستم و رفتم و سرچ کردم و با اطلاعات وارد رابطه شدم 

خودت را با دیروز خودت مقایسه کن ؛ نه با امروز دیگران.
اكى خانوم با مطالعه شما فكر كن من مطالعه ندارم 😄من منظورم به عرف بود ! عرف نيست كه مردا رو ببرن پزش ...

سرت تو لاکه خودته که نمیدونی دیگه..منظورت به عرفه پس چرا میگی مردا چی؟؟خواسته ی خارج از عرف نداشته باش..درثانی من توهینی نمیبینم محترمانه جواب دادم با خودت درگیر نباش..شما ریپلای نکن.

سرت تو لاکه خودته که نمیدونی دیگه..منظورت به عرفه پس چرا میگی مردا چی؟؟خواسته ی خارج از عرف نداشته ب ...

من گفتم اگه بنا به اينه كه دخترا خودشون رو ثابت كنن بايد مردا هم همينجور باشن. شما اصلا منظور من رو نميفهمى كه بخواى بحث كنى بله سرم تو لاك خودمه نه توى زندگى و نظرهاى شخصى مردم ضمنا شما اول ريپلاى كردى نه من! شما برو مدافع حقوق مردها باش لابد اينجورى دوست دارى.خوشحال ميشم ديگه اسمتون رو تو قسمت إعلانات نبينم