2777
2789
عنوان

فیلم بینا

110 بازدید | 18 پست

سریال و سینمایی هی ترکی و آمریکایی خوب معرفی کنین

کارشناسی ارشد مترجمی 🍫خانه دار🍫ورزشکار 🍫 تایپک ها انرژی مثبت تگ‌کنید 🍫قدیمی اینجا از سال نود و چهار‌ 

بی خیال بابا برو هیولا ببین

اون تا 6رو دید م بقیه اش نیومده

کارشناسی ارشد مترجمی 🍫خانه دار🍫ورزشکار 🍫 تایپک ها انرژی مثبت تگ‌کنید 🍫قدیمی اینجا از سال نود و چهار‌ 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ترکیه ایی من خیلی دوست دارم عشق سیاهو سفیدو بینم تو ماهواره نتونستم ببینم خیییلی قشنگه من عااااشقه فرهادم ابراهیم چلیکول😍

ققنوس هم فیلم کره ایی بود به زمانی فارسی ۱ نشون میداد خیییلی قشنگ بود

خاطرات یک خوناشام فوق العادس. امریکایب تولد دوباره زیبایی .کره ایی پسران برتر از گل. کره ایی اسپا ...

تولد دوباره و اسپارتاکوس رو میبینم بقیه اش دیدم ...صحته در حد اسپارتاکوس دیکه هچه فیلمی هس؟؟😂😂

تولد دوباره و اسپارتاکوس رو میبینم بقیه اش دیدم ...صحته در حد اسپارتاکوس دیکه هچه فیلمی هس؟؟😂😂

تولد دوباره هم عالیه

خاطرات خوناشامو دیدی؟

اره اسپارتاکوس خییییلی صحنه داره ولی واقعا فیلم معنا داریه

تولد دوباره هم عالیه خاطرات خوناشامو دیدی؟ اره اسپارتاکوس خییییلی صحنه داره ولی واقعا فیلم معنا دا ...

آره هم خاطرات هم اورجینال

ترکی جدیدا سریال هرجایی دیدم خیلی قشنگ بود شخصیت پسر فیلم که دیگه نگوووووو     کره ای ذائ ...

ذایقه شخصی دیدم قبلا ...هرجایی 21قسمته؟؟

1- note book(دفترچه خاطرات)

2-ps I Love you

3-نه شبیه سیندرلا

4-عشق متحرک 

5-پیشنهاد بیشرمانه

6-سه قدم بالاتر از بهشت 

7-آنچه مردان باید درباره زنان بدانند

8-sweet november

9- دیو و دلبر 

البته قدیمی هستند 

خدایا شکرت

1- note book(دفترچه خاطرات) 2-ps I Love you 3-نه شبیه سیندرلا 4-عشق متحرک  5-پیشنهاد بیشرما ...

ممنون عزیزم