یه مدتیه به پرستار بچه ام حساس شدم. وقتی شوهرم میاد خونه پیش شوهرم فعال میشه . خودش را عاشق بچه نشون میده.سالاد را ویژه تزیین میکنه . و خیلی سعی میکنه جلو چشم همسرم باشه . و مدام از زبان بچه بابا جون باباجون میکنه . احساس می کنم عاشق شوهرم شده
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
نمیخام نگرانت کنم ولی این داستانو بخون ما رفته بودیم جایی ی خانومه آمد گفت دخترم ۱۴سالش بود دادیمش ب ی پسر ۳۵ساله بعنوان زن دوم دخترم ۲۲سالشه و دو تا بچه داره تازه زایمان کرده و پرستار گرفته برا دختر اولش تا بهش تو مشقاشم کمک کنه و اون خانومه میاد وشوهر این خانومو مخ میکنه برا خودش و قراره زن سوم این آقا بشه اقاعم خیلی ثروتمند هست و مامان دختره میگف دختر من سوخت تو جوونی الان افسرده شده و طلاقشو میخاد شمام قبل اینکه کار ب این چیزا بکشه زنه رو بنداز بیرون از خونت
کلی میگم خانما تاجاییکه میتونید پای هیچچچچ زن غریبه باهر عنوانی با هر ظاهری چه موجه چه غیر موجه به خونه زندگیتون وا نکنید.....مردای ما خیلی بی جنبن خیلی هم که باایمان باشه عبادت چهل سالشو به واسطه یک زن از دست میده
وا....شوهرم از تیز هوشی من می ترسه. عکس العمل نشون نمیده. فقط یه بار گفت بگو شب هم بمونه. چون بچه نوزادداریم سخته بدون پرستار باشبم. منم به حساب دلسوزی گذاشتم. الانم ایشون اکثر شبها تشریف دارند
عجب😐😕یعنی نمیتونی؟؟؟؟؟ شوتش کنی بره گمشه یکی دیگه رو بیاری سرکار ک عشوه ای هم نیاد برا شوهرت😑خوبه ک خودتم داری رفتاراشومیبینی بازم میگی نمیشه و نمیتونم.!!!!!پس تحمل کن رفتاراشو تا خوب واس شوهرت خودشیرینی کنه😕بعد ک کار از کار گذشت وهر وقت شوهرتو مخ کردو شوهرت بهت خیانت کرد اونوقت بیا اینجا تاپیک بزن وای شوهرم بمن خیانت کرده الان چ کنم😕ببخشید اعصابم خوردشد یهو😑😞خلاصه خانوما راهنماییتون کردن اگ زندگیتودوس داری دس ب کار شو.. دیگه خوددانی
چندین سال پیش تو خونه عموی شوهرم خدمتکار دختر داشتن . ۲۴ ساعته خونشون بود. اینطور که شنیدم عمو و زن عمو تو اتاق خواب میخوابیدن . خدمتکار تو پذیرایی .و بچه ها تو یه اتاق دیگه
بعد مدتی میبینند که خدمتکار از عمو حامله شده و همون شد که سالها به خوبی و خوشی کنار هم تو همون خونه زندگی کردن 😏😏😏 همش واقعی واقعی بود بخدا