2777
2789
عنوان

اسم غیر مذهبی ولی عربی برای بچه انتخاب کنم بده

| مشاهده متن کامل بحث + 3494 بازدید | 255 پست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

عزیرم اسامی شما هم واقعا واسه ما خنده داره ولی به فرهنگ وزبان دیگران احترام میزاریم مشکل شما ایرانیا ...

عجب!!!!!!!شمامگه میدونیداسم من عربیه یاایرانی که واستون خنده داره؟؟؟

التماس_تفکر#  

التماس_ادب#  

❤من ازمعبودیکتایم فقط یک چیز میخواهم نگیردهرگز ازقلبم امیداستجابت را❤
منم همین طور فکر می کردم ولی بعد از نظرسنجی امشب متوجه شدم معنی و تلفظش به تنهایی کافی نیست حداقل تو ...

نه عزیزم خب منم اسم سلیم رو برای بچه امروزی قبول ندارم

محیط هم مهمه جو جامعه هم مهمه مثلا اسم امیرحسین  علی  محمد مشکل شون فراوانی زیاده که بچه تو مدرسه و جمع شاید اذیت بشه ولی اسمشو مسخره نمی کنن اسمشون قشنگ و بامسماس اما بعضی اسمای عربی رو مسخره میکنن  همین سلیم هم یه خورده خوب نیس 

بزرگمهر رو یکی از نزدیکان گذاشته من خوشم اومد

پسر خودم عرشیاست میدونم اسمش از عرش گرفته به معنی آسمان  ریشه اش هم عربی

من کلی گشتم برای اسم و از بعضی اسم های ایرانی که خیلی هم خوش آوا هستن و جدیدا مد شدن خوشم میاد ولی از معنی که براشون نوشتن مطمئن نبودم معمولا اکثرشون قوی وشجاع یا پسرایرانی بود معنی شون بود!!

اسم آراد رو انتخاب کرده بودم ولی دیدم خیلی ها تمسخر کردن من نمی تونستم برم اونا رو تربیت کنم اسم دیگری انتخاب کردم که قدیمی تر باشه و زیاد شنیده باشن تا براشون مسخره نباشه ولی جالب این که همون آدما عرشیا رو هم مسخره کردن و برای بچه خودشون اسمی انتخاب کردن که خیلی راحت میشد مسخره اش کرد به این نتیجه رسیدم برای بچه دومم نظر دیگران مهم نباشه 

در مورد نظر کاربرای اینجا 99درصد تاپیکای اسم بری همه اومدن نظر دادن هیچکدام یا اسم های قشنگتری هم هست چون سلیقه ها فرق میکنه زیاد اهمیت نده تو دور و بر خودت نظر بپرس

پسرای خوشگلم مامان عاشق تونه😍🤰
یاسان یا مهرسام  بگید کدوم بچه ها ؟

مهرسام 

خداایااا سخت  ب وجودت و پشتیباانیت نیاازمندم اگر کمکم نکنی میشکنم ... منتظر معجزه ی توهستم البته برای من معجزه براای تو ک کاری نیست"  اللهم صل علی محمدوال محمدوعجل فرجهم "
عجب!!!!!!!شمامگه میدونیداسم من عربیه یاایرانی که واستون خنده داره؟؟؟ التماس_تفکر#   التماس ...

خانم منظورم اسامی فارسی به زبان ماهم معنی نداره پس به فرهنگ دیگران احترام بزار نمیشه همه شبیه تو باشن . تفکر وادب به خودت بگو نمیخواد کسی نصیحت کنی

خب برای یکی مث من ک وارد خانواده شوهر شدم و همه پیر پاتالاشون هم اسمای قشنگ داشتن از نظرشون اسم من ب ...

عزیزم اسم مادر شوهرت نیلوفر نبود؟ 

«الحمدللَّه الذی جعلنا من المتمسّکین بولایة امیرالمؤمنین و الائمّة علیهم السّلام

با این بینشی آدم چه توقعی میتونه داشته باشه؟ 

واقعا اسم فاکتور اعتماد به نفسه؟ 

و اینکه نسبت به اسم عربی ی سری منورالفکر نماها بد نظر دارن اینارو نباید ج ی یری، کسی که آدمارو بخاطر اسمشون دسته بندی کنه ارزش حرف زدنم نداره

همه اسما از هر ریشه ای باشن قشنگن چیه این تهصبایی ک جدیدن پیدا کردین

مزخرفه والا

کی گفته کسی که اسمش عربیه بده؟ من حال اونی که بخواد بخاطر اسمم منو دسته بندی کنه یا بد نگاه کنه رو جوری میگیرم که انگشت بدهن بمونه، از بس که به امثال این آدما بها دادن فکر میکنن که آرههه چه خبره و چه طرز تفکر خفنی دارن 

اینطور باشه باید با هموطنای ترک و کرد و لر و..... اصلا حرف نزنیم و جنگ راه بندازیم چون اسم بچه هاشون فارسی نیست.