2777
2789
عنوان

عمل جراحی کوتاه کردن پیشونی

| مشاهده متن کامل بحث + 4209 بازدید | 22 پست
چرا تعلیق شدی؟ همون علی صادقی با مقنعه بودی؟

اره تو یه تاپیک گعتم امصامو بخونین از خیام فکر کنم اونجور که نماییده بودن نبودن بنده خداها زدن ترکوندن

شیخی به زنی فاحشه گفتا.... یادته؟

همون Banooyekourd سابقم😊 (گلاره)
پیشونیه بلند که قشنگتره

نه من پیشونیم بلندا تو عکس اینا اصلا قشنگ نمیوفته 

یا روسری سر میکنم خیلی بلند دیده میش

به حق همین روزا دهان کنید تا بتونم به بهترین شکل کارآمو پیش ببرم ممنونم ازتون

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

انجام نمیدم  فقط سوال شد برام

خدا رو شکر 

لا تَقْنَطُوا مِنْ رَحْمَةِ الله.خدایا کمکم کن نمیدونم چی قراره سرم بیاد.خودت گفتی نا امید نباشم از رحمتت پس امیدوارم. مسیر خیلی سختی رو در پیش دارم.یا زینب.دلم گرم است ،می دانمخدای من ، خدایی خوب می داندو می داند که سائل را نباید دست خالی راند.دو سال بعد:دوستهای خوبم خدا جواب سختی های من رو به بهترین شکل داد. از رحمت خدا نا امید نشید. 
اره تو یه تاپیک گعتم امصامو بخونین از خیام فکر کنم اونجور که نماییده بودن نبودن بنده خداها زدن ترکون ...

آره یادمه آیا تو خود آنچه مینمایی هستی..‌‌‌

شاید باورت نشه ولی از کاربرای مورد علاقه منی یکی تو یکی عادل فردوسی پور مقنعه ای خیلی باحالید😄

متولد ۷۱ هستی رمان هم مینویسی

عشق آن باشد که حیرانت کند بی نیاز از دین و ایمانت کند... مولانا
عزیزم میشه اسم دکتر دوستتو بگی؟ دوستتون پیشونیش بلندبود؟چقدر تغییرکرد؟

اين دكتر اكبري عمل كرده بود تهران 

تغيير زياد ولي خو عمل جراحي پلاستيكه و نقاهت زيادي داره 

الانم دكتر فوت شده ولي همكاراش تو همون كلينيك انجام ميدن درست عينه كار خودش الانم هزينه خيلي بالاتر رفت