بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
میدونم خییییلی بدجنسم ولی معیارم برا ازدواج همین بود نمیتونم دروغ بگم اول از همه پولش .دومم اینکه اون منو بیشتر دوسداره تا من اونو .بنظرم همین دودلیل کافیه برا موندن باهاش .
خسیس نیست . دوسم داره هر چیزیو برام فراهم میکنه . ۶ ساله ازدواج کردم هنوز هیچ لغزشیو ازش ندیدم .اهل رفیق و دود و این بحثا نیست . من و دخترمون تو اولویتیم براش
عزیزی که نوشتی اگه مخالفمی ریپلای نکن، بیزحمت اینم بگو اگر مخالفتم دقیقا چیکارت کنم بزرگوار؟😀😀😀😀 اون چیزی که شما مینویسی و کسی ریپلایت نمیکنه چیزیه که توی دفترچه خاطرات داخل میز دراورت نوشتی نه توی بخش "تبادل نظر" یه سایت عمومی😛
مهربونه.درکم میکنه.تو همه کارا باهم مشورت میکنیم,هیچکس حق نداره از من پیشش حرفی بزنه,دعوا نمیکنه باهام به هیچ وجه(موقع عصبانیت با حرف حل میکنه داستان رو).روراسته باهام
دست ودلبازى. محدودنكردنم. دست بزنم نداره اهل دعوام نيست. هرچى هم بخوام سريع فراهم ميكنه هرجورى شده. به خانوادم احترام ميذاره. بچه ننه نيست به حرفام گوش ميده. كاريه.