2777
2789
موافقم در جواب بعضی ها اگه خوبی کنی احمق فرض میشیم ولی من کلا اینجوریم مثلا خواهرشوهرم یا جاریم دلمو ...

ارهه دم خدا گرم ولي اونا اينو نمي فمن 😂 ارهه خدا خيلي كارش درسته

مهربان باشیم

بعدش من زایمان کردم خانوادش اومدن شهرستان برای بچمون این نیومد باهاشون کفت استادم اجازه نداده ک کاراموزیم رو نرم، و هیج کادویی برای دخترم نفرستاد 

تازه ما که رفتیم شهرستان خونه مادرشوهرم، شوهرم و من بچه رو بردیم در دانشگاه ببینه هیچی ک ب دخترم رونمای ب دنیا اومدنش نداد تازه شوهرم پنجاه تومنم داد بهش

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

چرا الان تو قیافست 

نه داره طلاق میگیره، کلن خانواده شوهرم اصلا زنگ نزدن وقتی هم از بیمارستان اومدم انگار من نیستم یه سره دنبال بچه بودن، منم الان مثل خودشون باهاشون رفتار میکنم به نظر خودم از بس خوبی کردم فکر کردن یا کودنم یا وضیفمه

خدایا شکرت🌹

بعدش با یه پسری توی دانشگاه همون ترم اول رفیق میشه و اینطوری بود ک گفت شوهرمو نمیخام، شوهرش شغل عالی داشت، خیلی مظلوم بود، فقط از لحاظ قیافه و ظاهر ب خواهر شوهرم نمیخورد، و اون قضیه تریاکم اگر اینقدر براش مهم میبود ک هشت سال باهاش زندگی نمیکرد، خانواده ی پسر اومدن خواستکاریش اما اینابهشون نگفتن ک این هشت سال زندگی مشترک داشته

بعد منو هم ک دید گفت حواست باشه ک اینا نمیدونن من هشت سال زندگی داشتم، مادر پدر پسره ک فکر میکنن نامزد داشتم فقط، بعد منم میخواستم ک عقدش برم اما اول این موارد و ک برای شما کفتم برای شوهرم یاداوری کردم و گفتم، شوهرمم شروع کرد فحش و بد و بیراه کفتن، منم گقتم عه حالا ک اینجوریه من نمیام، بیامم ب مادرشوهرش میکم یعنی طلاق توی شهر شما اینقدر عادیه ک پسر مجردتون رو اوردین براش یه زنی ک هشت سال زندگی مشترک داشته گرفتین، این شد ک شوهرم نرفت، دید اگر بدون من بره ک بد میشه، من هم برم اگر یه وقت یه جی بگم بدتر میشه، هر چند نمیگفتم، فقط در حد یه تهدید برای شوهرم بود

ک هشت سال بوده نه نمیدونست، من ک اصلا گمون میکنم ک با پول مهریش رفت خودش رو دوخت

جل الخالق .چه موجوداتی پیدا میشن. اینا هم جزو انسانها طبقه بندی میشن؟

خوبی کردن به بعضیا مثل آب دادن به گل مصنوعیه. خیلی خودتو خسته نکن رگ و ریشه ندارن
رسما بدگویی داداشش رو میکرده 😁

اره، تازه توی زندکی قبلی شوهرم موش دوانی میکرده، بعد ک شوهرم با من ازدواج کرد زن قبلیش مهریش رو گرفته بود تصادف کرد فوت شد، و فامیل هم بودن، حالا برای اینکه لج من دربیاد تولد اون زنه میره شر قبرش عکس از قبرش میذاره پروفایلش

ب شوهرمم ک میگم میگه اینا باهم دوست بودن، اخه اگر دوست بودن پس چرا زمانی ک اون زن با شوهرم بوده براشون فتته درست میکنه

اره، تازه توی زندکی قبلی شوهرم موش دوانی میکرده، بعد ک شوهرم با من ازدواج کرد زن قبلیش مهریش رو گرفت ...

تو یه روز زودتر برو شمع روشن کن عکسشو هم براش بفرست روش کم بشه

خوبی کردن به بعضیا مثل آب دادن به گل مصنوعیه. خیلی خودتو خسته نکن رگ و ریشه ندارن
اره، تازه توی زندکی قبلی شوهرم موش دوانی میکرده، بعد ک شوهرم با من ازدواج کرد زن قبلیش مهریش رو گرفت ...

نجابت و اصالت خیلی ارزشمندن

« فقد ملئت بطونکم من الحرام و طبع علی قلوبکم شکم‌هایتان از حرام پر شده و بر قلب‌هایتان مُهر خورده است.»  امام حسین علیه السلام
یه بار یکی تهمت زد خوب بودم غیبتم کرد خوب بودم بی ابروم کرد خوب بودم دلمو شکوند خوب بودم فحش داد خوب ...

خیلی شانس داری

طرفت هم آدم بوده

حالا من بگم

قلدری دیدم، سکوت کردم. تحمیل عقاید دیدم سکوت کردم. اذیت دیدم سکوت کردم. دو بهم زنی دیدم سکوت کردم. زیراب زنی دیدم سکوت کردم. فحاشی و دعوا و نفرین بی دلیل دیدم سکوت کردم. چغولی زیر گوش شوهرم دیدم سکوت کردم. صفحه گذاشتن پشت سرم دیدم سکوت کردم.

محبت کردم طلبکاری دیدم سکوت کردم.

ولی هیچی عوض نشد. چه بسا بدتر هم شد

زندگیم تا پای طلاق رفت

اخر زنگ زدم بهش و هرچی به دهنم اومد گفتم

زندگیم به ارامش رسید!

تا دیروز میگفتن هر کی ما رو دوست نداره جمع کنه از ایران برهحالا میگن هرکی حتی اگه ما رو دوست نداره بیاد رأی بدهعجیبتر اینکه میگن اونایی که ما رو دوست ندارن بیان به اونایی که ما رو دوست دارن رأی بدنامروز شرکت در انتخابات رو حاصل بصیرت تو میدانندو فردا اوضاع بد کشور را که خودشان ایجاد میکنند را حاصل انتخاب بد تو میدانند!!!!!