2777
2789
شرمنده والا ولی هردو به شدت افتضاح این اسمای قدیمی چیه رو بچتون میزارین تسنیم هم کلاسیای منن😐 ال ...

موافقم

به خدا در آینده خیلی اذیت میشن با توجه به تجربه خودم

از ما گفتن بود

Feminist�🌻

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نه من اصن اون اسمارو دوس ندارم...ب نظرم تسنیم بهتره.ولی سلیقه ها متفاوته...من خودم عاشق اسم اسراء هس ...

اره اسرا قشنگه اسم دختر دوستمه ولی اصلش باید با کسره تلفظ بشه که تو فارسی با فتحه میگن، هم اینکه یه وقت دعواش کردن خدای نکرده توهین به سوره قران نشه. ذرسته تسنیم هم قرانیه ولی اسم سوره نیست که نگران دعوا شدنش باشم

موافقم به خدا در آینده خیلی اذیت میشن با توجه به تجربه خودم از ما گفتن بود

اره دقیقققققققن 

من دوستی دارم اسمش فاطمس میگه باید بهم بگین اطلس 

نگیم جیغ میزنم تا مدت ها باهمامون حرف نمیزنه😐

آهای طعنه زده چشم تو به چشمای آهو~♡  میدونم قدیمیه ولی دیگه چیزی به ذهنم نرسید😐
اره اسرا قشنگه اسم دختر دوستمه ولی اصلش باید با کسره تلفظ بشه که تو فارسی با فتحه میگن، هم اینکه یه ...

اها...پس تسنیم خوبه،هرچی که تو دلته بزار...غیر از سلیقه بعضیها این اسما رو دوس ندارن کلا اسمای عجیب دوس دارن😂

🤭نمدونم چه حکمتیه هروقت میام سایت،این تیکه شعر مدام تو ذهنم اکو میشه:سرزمییییینِ عجایب،کی غایبه کی حاضر😑😂
اره دقیقققققققن  من دوستی دارم اسمش فاطمس میگه باید بهم بگین اطلس  نگیم جیغ میزنم تا مدت ...

اطلس؟🤦‍♀️😂

🤭نمدونم چه حکمتیه هروقت میام سایت،این تیکه شعر مدام تو ذهنم اکو میشه:سرزمییییینِ عجایب،کی غایبه کی حاضر😑😂
اره دقیقققققققن  من دوستی دارم اسمش فاطمس میگه باید بهم بگین اطلس  نگیم جیغ میزنم تا مدت ...

دوست منم اسمش آمنه ست

کلی اذیت میشه بخدا

همش پدر مادرش و لعنت میکنه

اسمشو حتی تو تلگرامش یه چیزه دیگه گذاشته از بس خجالت میشه

بسه دیگه نکنید بخدا گناه دارن

Feminist�🌻