2777
2789
عنوان

کادوی همسری😍

| مشاهده متن کامل بحث + 1270 بازدید | 96 پست
چقد سایز پات کوچولوعه😁

همرو‌مثل خودمون نبین‌که پاهامون اندازه لنچ و کشتیه😑

شاید آن که جسارت عصیان دارد،شجاعت توبه نیز داشته باشد.شاید آنکه خدا مجال سرکشی داد،فرصت بخشیده شدن هم داده باشد!(برای حاجت رواییم یه صلوات بفرستین اگه دوست داشتین🙈💜)

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من تو رو یادم مونده بود، خداوکیلی مادر شوهرت عضوه و یه بار ورداشتی گفتی خواهرشوهرت قیافه ی خاصی ندار ...

اتفاقا اونموقع روبه رو نشسته بودیم😂

نظر نداد ولی یه نگاه کرد خندید😂

پسرم مامان نسترن و بابا شهاب با کلی ذوق منتظرتن💑💑
ادامه شو نوشتم ذخیره نمیشد😂

تلاش مجدد کن😍 شعر قشنگیه

کادوتم عالیه ،مبارکت باشه عزیزم💜💋😍

عزيزان❤اگه ممکنه لطفا برامون يه دونه صلوات بفرستين که هرچه زودتر بتونيم خونه بخريم🙏😍ممنون دوستاي مهربونم❤😍                                                                                          یبار مهمون داشتیم. سر سفره بابام اومد سالاد تعارف کنه. گفت :بفرمایید  کالاد ساهو 😐        ما😳      کالاد ساهو😎       بابام😨     من 😁          آخرشم يکي زد پس کله ي من،  رفت بيرون🤣🤣                                                                                           ❤ خداي من، چقد دلم يه خونه ي نقلي ميخواد که مال خودمون باشه،کمکمون کن،دستمونو بگير.ازت ممنونم که هميشه هوامونو داري.دوستت دارم خداي مهربونم❤
من یادمه میخوندن این چی چیه عروسه؟ این شلوار عروسه دوماد براش خریده ایشالا به تندرستی بپوشه بره ...

واای آره چه ضایع بود

یا مثلا هه هه هندونه امشب حنا بندونه

عروس حنا میبنده دل به خدا میبنده🙈🙈🙈🙈🙈

همرو‌مثل خودمون نبین‌که پاهامون اندازه لنچ و کشتیه😑

من کفش بچگونه میره پام

پای خواهر شوهر کوچکم که نه سالشه ۳۶ کفشای اونو من میبپشم

من کفش بچگونه میره پام پای خواهر شوهر کوچکم که نه سالشه ۳۶ کفشای اونو من میبپشم

چند‌سالته؟😐

شاید آن که جسارت عصیان دارد،شجاعت توبه نیز داشته باشد.شاید آنکه خدا مجال سرکشی داد،فرصت بخشیده شدن هم داده باشد!(برای حاجت رواییم یه صلوات بفرستین اگه دوست داشتین🙈💜)
واای آره چه ضایع بود یا مثلا هه هه هندونه امشب حنا بندونه عروس حنا میبنده دل به خدا میبنده🙈🙈🙈🙈 ...

وای اره

عروس حناتو قربون چشمونه سیاتو قربون😐

حالا تکلیف عروسای چشم آبی چی میشد این وسط؟🤔😂

غرب زدگی اثری از جلال آل احمد است.جلال آل احمد در این کتاب میگوید:غرب‌زدگی آفتی است که از غرب می‌آید و ما را مانند طاعون گرفتار و بیمار می‌کند. آدم غرب‌زده ریشه و بنیادی ندارد، نه شرقی مانده، نه غربی شده؛ هرهری مآب و چشم و گوش بسته از آداب و سنن و فرهنگ غرب تقلید می‌کند.جلال در این باره میگوید:«آدم غرب‌زده هرهری مذهب است به هیچ چیز اعتقاد ندارد اما به هیچ چیز هم بی‌اعتقاد نیست. یک آدم التقاطی است و نان به نرخ روز خور است همه چیز برایش علی‌السویه است. خودش باشد و خرش از پل بگذرد، دیگر بود و نبود پل هیچ است!نه ایمانی دارد،نه مسلکی،نه مرامی نه اعتقادی،نه به خدا یا به بشریت،نه در بند تحول اجتماع است و نه در بند مذهب و لامذهبی،حتی لامذهب هم نیست هُرهُری است.آدم غرب‌زده، شخصیّت ندارد.چیزی است بی اصالت. خودش و خانه‌اش و حرف‌هایش،بوی هیچ چیزی نمیدهد. بیش‌تر نماینده‌ی همه چیز و همه کس است.آدم غرب‌زده، معمولاً تخصّص ندارد، همه کاره و هیچ کاره است؛ امّا چون به هر صورتی درسی خوانده و کتابی دیده و شاید مکتبی، بلد است که در هر جمعی، حرف‌های دهن پر کن بزند و خودش را جا کند. شاید هم روزگاری تخصّصی داشته؛ امّا بعد که دیده است در این ولایت تنها با یک تخصّص نمی‌توان خر کریم را نعل کرد، ناچار به کارهای دیگر هم دست زده است. عین پیرزن های خانواده که بر اثر گذشت عمر و تجربه‌ی سالیان، از هر چیزی مختصری می‌دانند و البتّه خاله زنکی‌اش را.(کتاب بخون دوست عزیز،کتاب بخون)من نمیتونم به همه ی عقاید احترام بذارم،چون احترام به عقاید پوچ و بی ارزش در واقع توهین به شعور خودمه
مبارکت باشه ، دستش درد نکنه  قشنگ آقا شهاب خواسته ده سانت بلندت کنه😆

آره واقعا

قد خودش ازم خیلی بلندتره 

همیشه پیشش کفشای پاشنه میپوشم

شهاب جون مرسی🤪

من نمیدانستم معنی "هرگز" را، تو چرا باز نگشتی دیگر؟!😔           میشه اگه امضامو خوندی برای شادی روح برادرم که قلب بزرگ و مهربونشو بخشید و رفت صلوات بفرستی؟🖤

قشنگه مبارکه  

من نمیدانستم معنی "هرگز" را، تو چرا باز نگشتی دیگر؟!😔           میشه اگه امضامو خوندی برای شادی روح برادرم که قلب بزرگ و مهربونشو بخشید و رفت صلوات بفرستی؟🖤