2777
2789
چی؟😐

سبزی که میگی صدا میده.میگم شاید گلی باشن.

من یه بار کوکو سبزی درست کردم همینجور زیر دندون صدا میاد بعد فهمیدم تو سیر تازه ش لا ب لاشون گل ولای مونده

🍃وَاللهُ یَعلَمُ مَا فِی قُلوبِکُم 🍃خداوند می فرماید : حواسم هست چی تو دلت می گذره ..🍃.. دل مرنجان که زهر دل به خدا راهی هست🍃هر که راهیچ به کف نیست🍃به دل آهی هست ..🍃.. مراقب حرف زدنمون باشیم پشت هر اکانت مجازی یک قلب واقعی در حال تپیدنه...🍃
شماها خونتون مرتبه؟☹

تا حدودی

هر شب دوبار جارو میخوره فکر کن!! 

باز صبح پر خورده بیسکوییته😩😩

صبح ظرفارو شستم و ناهار گذاشتم الانم لباس هارو شستم

کف آشپز خونه ام مونده که هیچ جوره راضی نمیشم طی بکشم😖😖

بهترین دیالوگی که توی عمرم شنیدم:امروز می خواهم به مصاف تزویر بروم که بدترین آفت دین است. تزویر با لباس دیانت و تقوی به میدان می آید. تزویر سکه ای است دورو، که بر یک رویش نام خدا و بر روی دیگرش نقش ابلیس است. عوام خدایش را می بینند و اهل معرفت ابلیسش. و چه خون دلها خورد علی از دست این جماعت سر به سجود آیه خوان و به ظاهر متدین...💔

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

بی حال دراز کشیده بودم

نظرات خوندم

با خودم فکر کردم چی بزارم که راحت باشه و خوشمزه بچه هامم دوس داشته باشن

به عدسی  رسیدم

من الان میرم  عدس هام پاک کنم عدس محلی هستش خوشمزه 😍😍😍😍

آخرش نفهمیدم،وقتی به ماخوش میگذره،چرا عقربه های ساعت هیجان زده میشن؟!!
شماها خونتون مرتبه؟☹

خخ.نه تازه میخوام تمیز کنم

🍃وَاللهُ یَعلَمُ مَا فِی قُلوبِکُم 🍃خداوند می فرماید : حواسم هست چی تو دلت می گذره ..🍃.. دل مرنجان که زهر دل به خدا راهی هست🍃هر که راهیچ به کف نیست🍃به دل آهی هست ..🍃.. مراقب حرف زدنمون باشیم پشت هر اکانت مجازی یک قلب واقعی در حال تپیدنه...🍃
نه گل نداره  مطمینم

اها پس دیگه نمیدونم.

طرز تهیشو میگی

خمیرشو از بربری گرفتم

پهنش کردم تو ظرف سس کچاپ زدم و پخشش کردم موادم گوشت چرخی و هویج و پیازو فلفل دلمه و با پودر سیر  و آویشن و فلفل و نمک و یه کم رب رو سرخ کردم گزاشتم رو خمیر  روش فلفل دلمه و قارچ و دو سه ورق گوجم گذاشتم و یه کم کالباس ریختم روشم پر پنیر گذاشتم تو فر

من مامان یه دونه محمدحسینم 😊😊
من سالاد ماکارونی درست کردم اون روز خوشمزه نشد  ممکنه از سس باشه؟ چون سس خوشمزه نبود ماله کارخ ...

عزیزم ببخشید من ریپلای میکنم

سالاد ماکارونی کلا از غذاهاییه که اگه خوب درستش کنی خیلی خوشمزه س و اگه بهش نرسی اصلاااا خوشمزه نیس

منم چن بار خوردم خوب نبوده، کلا دلمو زده

ببین سالاد ماکارونی هرررچی پُر ملات تر باشه خوشمزه تره

سس فراوون، سینه ی مرغ تیکه تیکه (یا ناگت مرغ تیکه تیکه)، خیارشور، کالباس، سوسیس تیکه تیکه، نخود فرنگی، ذرت، ماکارونی (اگه ماکارونیش زیاد نباشه بهتره، چون بیمزه میشه)

من سس زیاد میزنم و یکم فلفل و یه قاشق آبلیمو و چند قاشق ماست (برای پر ملات شدن) و یکم نمک به سسش اضاف میکنم

و نکته ی دیگه اینکه ماکارونیشو زیاد نپز که له نشه

من اینجوری درست میکنم واقعا خوب میشه

امتحان کن 😋😍😙

میشه برای تموم شدن بدهیای مالی و خوشبختیمون صلوات بفرستی دوستِ مهربونم؟ 😍🌹💖💙
کبه درستیدم. شب که آماده شدن تاپیک میزنم عکسشو میذارم

وای عزیزم من کبه خیلی دوس دارم

اگه میشه شب منم تگ کن

ممنون میشم 😍😋

میشه برای تموم شدن بدهیای مالی و خوشبختیمون صلوات بفرستی دوستِ مهربونم؟ 😍🌹💖💙
عزیزم ببخشید من ریپلای میکنم سالاد ماکارونی کلا از غذاهاییه که اگه خوب درستش کنی خیلی خوشمزه س و اگ ...

مرسی عزیزدل. سس چی میزنی ؟ دلپذیر؟ 

از این کاربری دو نفر استفاده میکنن من و مامانم پس اگه تناقضی تو تاپیک ها دیدید تعجب نکنید

قیمه بادمجون گذاشتم کنارشم بامیه سرخ میکنم 

ورزش برو حالت جا میاد حوصله دار میشی

عزیز دل مادر ...کنجد من ...منتظرتم بیای خونمو روشن کنی ...بسه انتظار🌷🙏...برای شادی روح پدرم صلوات می‌فرستید ؟؟؟ناغافل رفت و خیلی زود .....برای شفای برادرم که جوان هست هم صلوات می‌فرستید 😢🙏🙏🙏🙏