2777
2789

منم عشق اسکرینم

یکیشو خودت تاپیک بزن

من امروز زیاد زدم نمیشه

با کمال احترامی که برا همتون قائلم ولی باید بگم که هیچ خوشم نمیاد کسی تو تاپیکام نمک بازی دربیاره اگه سوالی میپرسم، جوابمم میخوام همین و بس. _تیکه بامزه نندازین لطفا دوستای عزیزم_ مرسی بوووس😘
😲 برق نرفته؟

نه همه وسایل برقی مثل کولرو چراغو یخچال روشنن این یهو خاموش شد کنترل هم رو مبل کناریمه

دانی که چرا سر نهان با تو نگویم؟/طوطی صفتی طاقت اسرار نداری😏shabnamtala@ من یه کاربر گوگول مگووووولم😋د😁😃😐😑 ؟😴سایتو💣 خالی کن😐می خوام🤞🏻تی بکشم🚱(کپی شده*) کابر قدیمی ام به همین سوی چراغ  قسم😐♥*•♫.•*♥♥*• گوجهــــــــــــــــــــــــــــسبز .•*♥♥*•♫.•*♥

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

وای نگو من یه هفته اس درگیرم😄

😂😂😊😂😂😂😂😂باو نترس ازشون کاری نمی تونن بکنن که

دانی که چرا سر نهان با تو نگویم؟/طوطی صفتی طاقت اسرار نداری😏shabnamtala@ من یه کاربر گوگول مگووووولم😋د😁😃😐😑 ؟😴سایتو💣 خالی کن😐می خوام🤞🏻تی بکشم🚱(کپی شده*) کابر قدیمی ام به همین سوی چراغ  قسم😐♥*•♫.•*♥♥*• گوجهــــــــــــــــــــــــــــسبز .•*♥♥*•♫.•*♥
فکر کنم طبیعی باشه گاهی پیش میاد ستاد روحیه دهی😁

😂😂😂😂😂اخه اونبارم همین اتفاق افتاد مامانم میگه شاید پات خورد به کنترل😐ولی مطمئنم نخورد

الانم تازه صدا اومد😶

😃 اره میدونم البته چیزی ندیدم من ولی یکی بهم گفت همزاد داری و اینا یکم توهم زدم 😁

😂😂😂😂😂یبارم تو اشپز خونه بودم در کابینت باز شد😐منم بی تفاوت رفتم بیرون

یا داشتم ظرف میشستم در کابینت پشتیم باز شد منم بی خیال به ظرف شستنم ادامه دادم

وای خاک به سرم🤣🤣🤣🤣😁

خدا نکنه😂

اسکرین از چی باشه؟😁

پیامی که خیلی احساساتیشون کرده(حالا از هرکی)

با کمال احترامی که برا همتون قائلم ولی باید بگم که هیچ خوشم نمیاد کسی تو تاپیکام نمک بازی دربیاره اگه سوالی میپرسم، جوابمم میخوام همین و بس. _تیکه بامزه نندازین لطفا دوستای عزیزم_ مرسی بوووس😘
عه دارو هست یعنی؟

چند تا داروى گياهيه 

بگو ستاره دردانه                                            در انزواى رصدخانه                                         كدام كوزه شكست آنروز؟                                  كه با گذشتن نهصد سال                                 هنوز حلقه دستانش به دور گردن خيام است....