2777
2789

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

اره عزیزم زنگ بزن کنسلش کن

سلام  من تک فرزندم آذر ۸۹با شوهرم دوست شدم اردیبهشت ۹۲عقد کردیم و مهر ۹۴عروسی کردیم و ۱۲فروردین اقدام کردیم برای بارداری ولی ۱۸خرداد ۹۸بچم سقط شد به خاطر تصادف دعا کنید این روزا زود بگذره و بشه ۳ماه تا دوباره اقدام کنم لطفا یه صلوات بفرستید تا زندگیم همچیش رو روال بیوفته            اگه م مشکلات برداریم زندگی شیرین میشه

تاپول نریزی که برات ارسالش نمیکنن

🌹لطفا یه صلوات واسه سلامتی تودلیم می‌فرستین بهم بگین منم واسه حاجت رواییتون می‌فرستم🌹                           💚 اَللّهُمَّ صَلِّ عَلی فاطِمَة وَ اَبیها وَ بَعْلِها وَ بَنیها وَ سِرِّ الْمُسْتَوْدَعِ فیها بِعَدَدِ ما اَحَاطَ بِهِ عِلْمُک 💚                   
من هم سفارش دادم از دیجی کالا فردا میرسه دستم

من امروز دوتا کتاب اورد برام از دیجی کالا

سلام  من تک فرزندم آذر ۸۹با شوهرم دوست شدم اردیبهشت ۹۲عقد کردیم و مهر ۹۴عروسی کردیم و ۱۲فروردین اقدام کردیم برای بارداری ولی ۱۸خرداد ۹۸بچم سقط شد به خاطر تصادف دعا کنید این روزا زود بگذره و بشه ۳ماه تا دوباره اقدام کنم لطفا یه صلوات بفرستید تا زندگیم همچیش رو روال بیوفته            اگه م مشکلات برداریم زندگی شیرین میشه
تاپول نریزی که برات ارسالش نمیکنن

چرا عزیزم

من درب منزل از دیجی خرید میکنم

اگه فقط رفته تو سبد خریدت ک کاری نداره بزار همونجا باشه یا حذف کن ، تا هزینه و ادرس ندی قطعی نمیشه ارسالت

دور گردون گر دو‌ روزی بر مراد ما نگشت                دائما یکسان نباشد حال دوران غم مخور
چقد گول بابت هزینه راه میگیره؟  میشه حصوری هم گرداخت کرد؟؟؟؟

۸تومن 

من یه بار مث شما ثبت شد و بعدش شوهرم دوست نداشت....گفتم حالا شده دیگه....منم منتظر اصلا کسی بهم زنگ ...

من همیشه وقتی جنسمو آوردن پرداخت میکنم

همیشه هم سروقت میارن

دوستان عزیز لطفا لایک‌نفرمایید ای به فدای انگشتانتان😶
چقد گول بابت هزینه راه میگیره؟  میشه حصوری هم گرداخت کرد؟؟؟؟

من چون خریدم ۳۵۰ تومن شد هزینه ارسال ندارم کلا خرید بالای ۱۵۰ تومن ارسال رایگانه 

من درب منزل مبلغ رو پرداخت میکنم