2777
2789
hatman miram doktor az bas k madar shohar pedarshohram migan k vay cheghadr hame dokhtar zayman miko ...

به حرف بقیه خودتو عصبی نکن.اگه دوس دارن و انقدخودشونو قبول دارن خودشون بچه بیارن دیگه.یکی دیگه میخواد بزاد و سرویس بشه اینا راحت نشستن تعیین جنسیت هم میکنن😬😩

#سردار_دلها🇮🇷                                                                                                                                                به یاد ژنرال شهید حاج قاسم سلیمانی

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

hatman miram doktor az bas k madar shohar pedarshohram migan k vay cheghadr hame dokhtar zayman miko ...

من اول عاشق دختربودم وقتی فهمیدم بچم پسره خوردتوذوقم.خواهرم هم دخترآورد.الان میبینم که هیچ تفاوتی نداره.هردوشونو یک اندازه دوس دارم.بنظرم دوتا دختر یا دوتاپسر قشنگتره چون باهم هم جنس و همبازی میشن.خواهرم دوس داره بعدیشم دختربیاره منم هردوشو دوس دارم ولی پسر باشه همبازی پسرم میشه.

#سردار_دلها🇮🇷                                                                                                                                                به یاد ژنرال شهید حاج قاسم سلیمانی
😀😀😀😀 مرسی عزیزم هروقت عروسی کردم چشم. 

عه!!!!فکر کردم استارتری😂😂😂عیب نداره.بعدعروسیت بیار.