۷۹asaliiii مدیر عضویت: 1398/02/10 تعداد پست: 476 عنوان عکس بی بی چکم | مشاهده متن کامل بحث + 260 بازدید | 32 پست این الان یعنی منفی بچه ها😢😢دفه اولمه بیبی چک زدم بعدم قطره چکان شو ندیدم باهمون ضرفی که ادراروریخته بودم ریختم چند قطره توش عکس توپست اول نمیاد 1398/03/26 | 09:05 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
۷۹asaliiii مدیر استارتر عضویت: 1398/02/10 تعداد پست: 476 منم دل درد و کمر درد داشتم مثل پریودی اما باردار بودم ! زیردل درد ممکنه عفونت باشه یا پریود ... بیشتر سمت راست دلم درد میکنه منم چندروز بود کمر درد شدم اما پری نشدم هنوز که البته من تنبلی دارم فکرم نکنم به ماهای اول بگیره
آیناز۷۵ عضویت: 1398/01/25 تعداد پست: 10261 بیشتر سمت راست دلم درد میکنه منم چندروز بود کمر درد شدم اما پری نشدم هنوز که البته من تنبلی دارم فکر ... ن منم ماه دوم باردار شدم پلی کیستیکم اگه استرس نداشته باشی زود میگیره پسر نازم عاشقتم
sar_be_hava عضویت: 1396/02/07 تعداد پست: 12470 یعنی دیگه نیازی نیست بزنم دوباره اگه پری نشدم نه دیگه, یه هفته الی ده روز بعد از موعد کلا برو آزمایش بده خیالت راحت شه دستی بر تا.رو.ت ، ورق، طالعع بینی، ستاره بینی، قهوه و... دارم..دوست داشتی بیا برات انرژی تو بخونم..از حال و آینده.. (کارم با احترام رایگان نیست)