2777
2789

ایشونان دلمه هستن .. عزیزای دل بنده😋

اخ من به قربون اون ریخت و قیافتون لعنتیا

پست-اول-خار-نداشت#  

طرز تهیشم چیزی نیس که همه درس میکنن .. خعلی انحراف داشته😁 شما سرچ کنین همونی که عرفه رو درست کنین😉

بالای سر کسی که خوابه "خیار" نخورید 😐                                                                                       

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

شانس آوردی امروز خوردم وگرنه من میدونستم و تو😂😂😂😂😂

فالله خیر حافظا و هو ارحم الراحمین😍😍😍😍😍😍خدایا عشقم و پرنسسای خوشگلمو برام حفظ کن🙏خیلی خیلی دوست دارم. شکرت
برگها_را_نخوریم# 😐

ولمان کن... برگ نخوریم گوسفندو گاو و ماهی و مرغ و خروس  نخوریم ..کوفت بخوریم؟راضی میشی؟😂

منم دیروز درست کردم دقیقا همین شکل و فرم بود😍😍😍چه اوشمزه😋😋😋

#سردار_دلها🇮🇷                                                                                                                                                به یاد ژنرال شهید حاج قاسم سلیمانی
ولمان کن... برگ نخوریم گوسفندو گاو و ماهی و مرغ و خروس  نخوریم ..کوفت بخوریم؟راضی میشی؟😂

اخه چجوری برگ میخورین؟😐زرافه این؟😑🙆🏼‍♀️🤣🦒

🍷جام لبریزم، به دست رعشه دار افتاده ام 🍷

اگه چيز جالب و متفاوتيه خوب به بقيه هم بگين با ياد نگرفتن بقيه چيز ي به شما افزوده نمي شه

یبار یجا گفتم منو داشتن با لباس میخوردن که چرا ب مقدسات توهین کردیو باعث انحراف رسپی دلمه شدی..دیگه گفتم دنبال حاشیه نرین مستقیم دلتون آب شه

ایول تزیین 

باورت میشه این منم؟؟؟ من باورم نمیشه😂😂😂

2790
2778
2791
2779
2792
داغ ترین های تاپیک های امروز