2777
2789

ایشونان دلمه هستن .. عزیزای دل بنده😋

اخ من به قربون اون ریخت و قیافتون لعنتیا

پست-اول-خار-نداشت#  

طرز تهیشم چیزی نیس که همه درس میکنن .. خعلی انحراف داشته😁 شما سرچ کنین همونی که عرفه رو درست کنین😉

بالای سر کسی که خوابه "خیار" نخورید 😐                                                                                       

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

شانس آوردی امروز خوردم وگرنه من میدونستم و تو😂😂😂😂😂

فالله خیر حافظا و هو ارحم الراحمین😍😍😍😍😍😍خدایا عشقم و پرنسسای خوشگلمو برام حفظ کن🙏خیلی خیلی دوست دارم. شکرت
برگها_را_نخوریم# 😐

ولمان کن... برگ نخوریم گوسفندو گاو و ماهی و مرغ و خروس  نخوریم ..کوفت بخوریم؟راضی میشی؟😂

منم دیروز درست کردم دقیقا همین شکل و فرم بود😍😍😍چه اوشمزه😋😋😋

#سردار_دلها🇮🇷                                                                                                                                                به یاد ژنرال شهید حاج قاسم سلیمانی
ولمان کن... برگ نخوریم گوسفندو گاو و ماهی و مرغ و خروس  نخوریم ..کوفت بخوریم؟راضی میشی؟😂

اخه چجوری برگ میخورین؟😐زرافه این؟😑🙆🏼‍♀️🤣🦒

🪴💮دیگه حتی تراپیستمم نمیتونه منو بتراپه🥹💮🪴

اگه چيز جالب و متفاوتيه خوب به بقيه هم بگين با ياد نگرفتن بقيه چيز ي به شما افزوده نمي شه

یبار یجا گفتم منو داشتن با لباس میخوردن که چرا ب مقدسات توهین کردیو باعث انحراف رسپی دلمه شدی..دیگه گفتم دنبال حاشیه نرین مستقیم دلتون آب شه

ایول تزیین 

باورت میشه این منم؟؟؟ من باورم نمیشه😂😂😂