2777
2789
عنوان

فوق پولدار

| مشاهده متن کامل بحث + 3521 بازدید | 41 پست

بابام ي فوق پولدار معموليه در حد ٣تا فروشگاه تو بازار و كارگاه توليد پوشاك  

اما پسرعمه هاي همسرم فوق پولدارهاي عجيب فوق پولدارن   كارشون هم كارخونه اسانسوري دارن  ك جزء بزرگترين اسانسورياي ايران هست تو دبي ايتاليا فرانسه هم دفتر دارن 😐  خيلي پولدارنا خيلي  انقدي ك دخترش ايتاليا دانشجو بود تمام جهازش رو ازونجا خريد اورد 

هركدوم ٨٠٠متر خونه تو فرشته دارن

يكيشون تو پالاديوم ي مغازه داره و..........

البته اينا چيزاييه ك من الان ازشون يادمه😐😊

بزرگترین کادوی تولد امسالم رو امروز (۲۸-۰۸-۹۸) از خدا گرفتم دقيقا  روزي ك قرار بود نيني ك از دست دادم ب دنيا بياد تست بارداريم مثبت شد الهي هزار بار شكرت😍 مهربونا میشه برای سلامتی و سالم دنیا اومدن دخترم ی صلوات بفرستید ❤️۲۶-۰۹-۹۸ امروز دکتر تپش قلب  مورچمون رو شنید😍١-١١-٩٨ امروز رفتم غربالگري خداروهزاربار شكر همه چي عالي بود ي نيني ناز  ك دائما شيطوني ميكرد و خودش رو ميكوبيد ب در و ديوار دلم❤️😍😍 ۱۰-۱۲-۹۸ امروز فهمیدم ی دختر کوچولوی ناز تودلمه😍 خدایا شکرت بابت همه ی نعمتهات و دختر نازمون❤️مامان جان صدای قلبت رو واضحتر از همیشه شنیدیم و باهاش بغض کردیم ان شاءالله ۱۲۰سال بتپه قلبت مادر❤️ تا جایی هم ک تونستی شیطونی کردی و منم با دیدنش دلم قنج میرفت 😍 بابات کلی ذوق کرده بود ازینکه تو دختری😍😍 ٢٦-١٢-٩٨ امروز براي اولينبار خيلي واضح لگد ددن و تكون خوردنت رو حس كردم انقد ذوق زده شدم ک یلحظه نفس کشیدن یادم رفت 😍 بابایی هم دستش رو گذاشت رو دلمو تو محکمتر تکون خوردی و کلی کییییف کرد🥰 ١٦-٠١-٩٩ امروز دوباره صداي قلبتو شنيدم عروسك مامان❤️😍 هنوز باورم نميشه ك دارم ميشم مامان ي نازدونه دختر  همش واسم مثل خواب ميمونه ك دائم دعاميكنم واقعي باشه😍 سلامت بيا بغلم عروسكِ قشنگم😍🥰🙏🏼

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

وکیلا اقا هستن یا خانوم ؟

وکیل فوق پولدار شاید تو کشور نهایتا صدتا باشه اینا تعریفشون از فوق پولدار اینه که طرف نهایتا پنجاه میلیارد دارایی داشته باشه درحالی که وقتی میگی فوق پولدار طرف باید پونصد میلیارد کم کمش سرمایه داشته باشه 

بله غیراینه

والا بنده خودم فوق پولدار نیستم ولی اطلاعات اقتصادی خیلی خوبی دارم بله کاسبایی هستن که پولدارن یا طرف بساز بفروش یا پزشک خاصی ولی خو اونا فوق پولدار نیستن وقتی میگیم فوق پولدار یعنی طرف کم کمش هشتصد میلیارد پول داشته باشه که این رو هرکسی نمیتونه بدون رانت و اقازادگی به دست بیاره 

فوق پولدار یعنی چی

از نظرم کسی که 1 میلیارد دلار داشته باشه میشه فوق پولدار  

وگرنه  1 میلیارد تومان که دیگه پولی نیست تو این دوره  

یکی از اشناهامون وقتی از ایران رفت زمانی که دلار 2 هزار تومن بود با خودش 1 میلیون دلار برد امریکا 

ارث پدری و پول زحمت خودش در ایران میشد رفت یه شرکت تاسیس کرد اونجا

فقط اون داخل فامیل میشناسم که قیمت سهامش داخل تصور من نمیگنجه  

والا بنده خودم فوق پولدار نیستم ولی اطلاعات اقتصادی خیلی خوبی دارم بله کاسبایی هستن که پولدارن یا طر ...

بله موافقم ۸۰۰ میلیارد حتما همونی هست که شما میگی.اما خب مبلغ پایین تر تا سی چل میلیارد میشه گفت با ارث خوب مثل زمین باموقعیت عالی یا مثلا یکی چیز باارزشی پیدا کرده و به واسطه اون پول کلانی به دست آورده.

عشق های امروزی،بی نام،قابل انتقال به غیر! و معاف از احساس میباشند...
بله موافقم ۸۰۰ میلیارد حتما همونی هست که شما میگی.اما خب مبلغ پایین تر تا سی چل میلیارد میشه گفت با ...

سی چهل میلیارد نمیشه فوق پولدار اگه اینجوری باشه نصف تهران فوق پولدار هستن چون یه خونه ملک تو منطقه خلیدبالا شهر هم نه همون شهرک غربش الان ۳۴ میلیارد حتی قیمتشه بالا شهرش پیش کش که یه پنت هاوس دویست متری بالای پنجاه میلیارد قیمتشه به اونا نمیگن فوق پولدار حتی به هشتصد میلیارد هم الان دیگه نمیگن فوق پولدار . فوق پولدار به کسی میگن که یه اقازادست و رانت اطلاعاتی داره یه وارد کنندست که یه ریال پول گمرک نمیده و هربار وارداتیش بالای هشتصد میلیارد هزینش هست . مثلا همین شرکت کروز تو یه ماه چهارصد وپنجاه میلیون دلار واردات قطعات خودرو داشته ما به اینا میگیم فوق پولدار 

سی چهل میلیارد نمیشه فوق پولدار اگه اینجوری باشه نصف تهران فوق پولدار هستن چون یه خونه ملک تو منطقه ...

بله اونا که صد در صد از همین راه پولدار شدن.

عشق های امروزی،بی نام،قابل انتقال به غیر! و معاف از احساس میباشند...
بابام ي فوق پولدار معموليه در حد ٣تا فروشگاه تو بازار و كارگاه توليد پوشاك   اما پسرعمه هاي هم ...

وایی چه پولدار 

شوهر اون دختری که تو ایتالیا دانشجو بود هم مثل همینا پولدار بود یا بیشتر ؟

کی ازدواجیدن؟

چند سالشونه ؟ خودش یا بچه هاشون متاهل اند ( پسر عمه های همسر )؟

خیلی کنجکاو شدم😅 ممنون میشم جواب بدی‌

2790
2778

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

نی نی یار

saheliiiiii | 7 ساعت پیش
2791
2779
2792