2777
2789
عنوان

بی بی چک🤯🤯🤯🤯🤯🤯

| مشاهده متن کامل بحث + 600 بازدید | 64 پست
آخي عزيزم تبريك ميگم  خ حس خوبيه خودمم تجربه كردم انشالله هر كي ك بچه دوس داره خدا دامنشو ...

انشالله بحق فاطمه ی زهرا س🙏😔

بسم الله...اول برای چهری دلربای عزیز زهرا س مهدی صاحب الزمان عج صلوات،دوم اگ معرفت داری برا تو دلیم صلوات بفرس.ثوابش×۱۰ براخودت🌹😊

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

شش ماه اقدام بودم روم نمیشه بگم مشکلم چی بود😅 من فک میکردم تخمک ها مثل بارون همینطوری میریز ...

منم نمیدونستم کلا اطلاعاتم خیلی ضعیفه تو این موارد😂

نگفتم؟صبر کن!فصل بهاران میرسد روزی؟ به سر دوران سرمای زمستان میرسد روزی؟نگفتم؟ نوبت صوت هَزاران میرسد روزی؟تو میگفتی که تاریکی چرا پایان نمی گیرد نگفتم؟صبرکن این شب به پایان می رسد روزی؟نگفتم؟غم مخور دست جهالت گر خمی بشکست؟تحمل کن خدای کوزه سازان میرسد روزی؟تو میگفتی عشق بنیاد میخوران براندازد نگفتم وقت بدمستی مستان میرسد روزی؟به یادت هست میگفتی که درمانی ندارد عشق؟نگفتم دردها آخر به درمان میرسد روزی؟پیام رند شیرازی به گوشت بارها خواندم که میگفت عاقبت یوسف به کنعان میرسد روزی؟بیا جلاد را بر دار آزادی تماشا کن نگفتم من زمان دادن جان میرسد روزی؟
فک میکنم تهوع طبیعی باشه میتونی از قرص ضدتهوع استفادا کنی و اینکه اگر ک مسموم شدی رفتی دکتر ب دکتر ق ...

آره عزیزم مرسی،نمیدونم شاید معدم خالی بود یاچی

خدایا همه بچه ها سالم باشن پسر و دختر منم همیشه سالم باشن حافظشون باش شکرت به خاطر همه چیز🙏🙏🙏
مبارکه عزیزم😍😍😍راستی مارک بی بی چکت چی بود؟؟؟مدیکورا هم قبل موعد نشون میدن؟

مدیکوره

ماه گذشته برام هاله نشون داد ک پریود شدم

کلا قابل اعتماد نیست مدیکور😂

با تاپیک بامداد خمار جلو میرم. گروه آبی رو با کمک آسنات جونم😍 پشت سرگذاشتم. قدم 173.وزن قبل 87.وزن حالا 77. هدف اول 75. هدف دوم 71. الان ک توی گروه سبزم وزنم شده 70 کیلو. هدف سوم 67. هدف چهارم 66 و تثبیت. جووووونانرژی چی بالاتر از این که شوهرم با دیدنم مدام میگه اوفففف چقدر تغییر کردی؟ 🥰یا این ک میتونم با خیال راحت لباس برای خودم سفارش بدم چون سایزم تا حدودی استاندارد شده😍
من سیکل32روزه روزه اس. ماه پیش 12روز عقب انداختم وای باردار نبودم این ماهم دقیق نمیدونم موعد کیه میت ...

توکل کن ب خدا

بچه تو بسپر ب خدا تا بهت بدتش

با تاپیک بامداد خمار جلو میرم. گروه آبی رو با کمک آسنات جونم😍 پشت سرگذاشتم. قدم 173.وزن قبل 87.وزن حالا 77. هدف اول 75. هدف دوم 71. الان ک توی گروه سبزم وزنم شده 70 کیلو. هدف سوم 67. هدف چهارم 66 و تثبیت. جووووونانرژی چی بالاتر از این که شوهرم با دیدنم مدام میگه اوفففف چقدر تغییر کردی؟ 🥰یا این ک میتونم با خیال راحت لباس برای خودم سفارش بدم چون سایزم تا حدودی استاندارد شده😍
منم یه بار اینطوری شدم😂😂😂میدونی کدوم مارک خوب ودقیقه...فردا موعدمه نمیتونم صبرکنم😅😅😅

شمام بزن

منم موندم بود فردا

امکانش هس ماه پیش عقب انداختم این ماه باردار بشم؟ 

اره مگه مهمه عقب انداختن یا جلو انداختن؟کاری ب نینی دار شدن نداره

2790
2778
2791
2779
2792