2777
2789
خب عزیزم ۲۰۰ بیشتر نمیده در روز

عزیزم بگو یکی ازدوستامودیدم براش کارتبکارت کردم بعد اون پولوبهم داد کارش لنگ بودو پولش نقد😒😒

💋                                                  ❤لبخند تو خلاصه خوبی هاست ،وقتی میخندی زندگی از آن من است💗.                                                💟‏برماگذشت نیک‌ وبد..اماتوروزگارفکری به حال خویش کن این روزگارنیست....💖.                                              💗لذت میبرم از زیستن حتی به غلط پشیمونی یعنی چی؟ زندگی کردم اون لحظه رو، وجود داشتم؛ به غلط; اصلا کی تعیین میکنه درست و غلط چیه؟❤                                                                     💘دست خالی‌ که نمی‌شود به پیشواز خاطره رفت !  من هم وقتی‌ چمدانم پر از گریه شد  راه می‌‌افتم …

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

نه دیگه اگه اسش بره گوشی تو نمیفهمه

کارت خودشه....پیامش میره برا خودش 

پولو داده واسه من عزیزم اما نمیخوام بفهمه پس انداز میخوام بکنم

کاربر قدیمی ام...برا حل شدن مشکلم صلوات میفرستین...شاید دعای شما در حق من گرفت
میفهمه 😂

وا ازکجااخه بگودوستم بهم گفته پول توکارتت داری برام انتقال بدی من پولو دستی بهت بدم  

💋                                                  ❤لبخند تو خلاصه خوبی هاست ،وقتی میخندی زندگی از آن من است💗.                                                💟‏برماگذشت نیک‌ وبد..اماتوروزگارفکری به حال خویش کن این روزگارنیست....💖.                                              💗لذت میبرم از زیستن حتی به غلط پشیمونی یعنی چی؟ زندگی کردم اون لحظه رو، وجود داشتم؛ به غلط; اصلا کی تعیین میکنه درست و غلط چیه؟❤                                                                     💘دست خالی‌ که نمی‌شود به پیشواز خاطره رفت !  من هم وقتی‌ چمدانم پر از گریه شد  راه می‌‌افتم …
وا ازکجااخه بگودوستم بهم گفته پول توکارتت داری برام انتقال بدی من پولو دستی بهت بدم  

میدونی چیه من تابلوام😂

چندبارم پس اندازامو لو دادم 

سوتی هم زیاد دادم 

یه بار پول قایم کرده بودم تو خونه

بعد تو یکی از کیفام یه ۵ تومنی بود 

بعد گفتم برو از تو کیفم فلان چیزو دربیار این ۵ تومنه رو دید گفت وای جای گنج و پیدا کردم

من پیشش نبودم فک کردم جاساز پولامو پیدا کرده خودمو لو دادم😂

ترکیدیم از خنده

میدونی چیه من تابلوام😂 چندبارم پس اندازامو لو دادم  سوتی هم زیاد دادم  یه بار پول قایم ...

😂😂😂یکم زرنگ باش عزیزم.ببین نمیتونی توی مغازه بری کارت بکشی پول دربیاری بعد یاخودت بری بانک یامامان بابایی کسی برات واریز کنه

منم نیاز دارم بش خیلیییی حوصلم سررفته استراحت مطلقم هستم 

سلام تاپیکامو بهونید.

جذبمراقبه بافرشتگان بیوکنزی بازی فراوانی.مچکرم به خاطر همه خوبیایی که دارم.از خدایم، فرشته ههایم؛میکاییلجبرییل  شموئیل رافائل از خواهرم که جزوه را به من داد از دوستای خواهرم که جزوه رو بهش دادن. از استادانم مطلب برازندهساناز جون اسبقی دکتر احمد حلت دکتر آزمندیان .اقای عزیز ، عباسمنش. .   از همه کسانی که کمک کردند زندگیم را کشف کنم ممنون ومچکر وسپاس گذارم. همسرم  مرسی که هستی. 
😂😂😂یکم زرنگ باش عزیزم.ببین نمیتونی توی مغازه بری کارت بکشی پول دربیاری بعد یاخودت بری بانک یاماما ...

نه اخه اگه امشب خالیش نکنم تا فردا باقی نمیمونه

بس که خرج میتراشه شوهرم 

الان دارم میرم بازار نابودش کنم😂

نه اخه اگه امشب خالیش نکنم تا فردا باقی نمیمونه بس که خرج میتراشه شوهرم  الان دارم میرم بازار ...

😂😂😂ببین مغازه ها دخلشون درحد۲۰۰تومن نیس کارت بکشی بهت دستی بدن 😂😂😂بهرحال ی فکری کن فقط تواون کارت نباشه😂😂😂