2777
2789
عنوان

مزاحم شین 🤣🤣🤣🤣😭😭😭😭

| مشاهده متن کامل بحث + 449 بازدید | 48 پست
شوخی میکنی؟ اصلا اتفاق مهم و خاصی نبوده ادم بعضی وقتا اشتباهی ی چیزی میگه انقدرام برای دیگران اهمیت ...

نه بقران   راسته   کاش شوخی بود 😭😭

وزن اولیه ۷۰      هدف اول  ۶۵    هدف دوم ۶۰    الانم  ۶۵ کیلوام    به هدف اولم رسیدم    من میتونم   
نه بقران   راسته   کاش شوخی بود 😭😭

منظورم اینه که شوخی میکنی که میگی این اتفاق انقدر برات مهمه؟؟؟!!!!!

اصلا اهمیت نداره البته اگه فامیلاتون خیلی بی جنبه باشن که همچین اشتباه لفظی کوچیکی انقدر بهشون بربخوره اون بحثش جداس،،،، ولی افراد نرمال اصلا براشون مهم نیست این مسئله

🌷

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

فقط خدا میتونه کمکم کنه اینا حرفی نزنن تو فامیل 

وگرنه جواب مامانمو ۱۰۰ نفر جمع شن نمیتونن بدن 

وزن اولیه ۷۰      هدف اول  ۶۵    هدف دوم ۶۰    الانم  ۶۵ کیلوام    به هدف اولم رسیدم    من میتونم   
منظورم اینه که شوخی میکنی که میگی این اتفاق انقدر برات مهمه؟؟؟!!!!! اصلا اهمیت نداره البته اگه فامی ...

خدا کنه چیزی نگن   الان میگن دختر فلانی حرف زدن بلد نیس

واي خيلي باحالي😂😂

.   ضربان قلبم دخترم ماهورا😍💋🤱                                          من دختر بدی بوده ام ! برای انکه پسری دوستم رادر ماشین ببوسد تمام خیابان را کشیک داده ام ! من به موتور سیکلت هایی که باسرعت از کنارم ردشده اند بلند گفته ام (سگ پدر..) من اینجور مواقع سرم رانینداخته ام پایین؛ مودب نبوده ام و شورش رادرآوردم ام !  زبانم دراز بوده ! من رژ لب هایم را بالای لبم زده ام ! من دختر قرتی فامیل بوده ام ! من دختر بدی بوده ام که روی ابرو ها و موهایش رنگ گذاشته !! دخترِ بدِ کمر باریک ..دختر بدِ زبان دراز ..دختربدی که وسط کتابهایش خوابش میگیرد ..انگشت تفی اش را به صفه میزند دختر بدی که هیچوقت آدم  نمیشود😍
خدا کنه چیزی نگن   الان میگن دختر فلانی حرف زدن بلد نیس

نه بابا نمیگن... اگه گفتن کم ظرفیتی خوشونو نشون دادن

من دیروز به مادرشوهرم موقع احوالپرسی گفتم رسیدن بخیر

میخواستم به کس دیگه بگم به اون گفتم بعدم گفتم اشتباهی شد

انقدر همه چیزو برا خودت بزرگ نکن

🌷
واي خيلي باحالي😂😂

من دیشب تا موقع خوابیدن کلی حرص خوردم   ولی امروز یه موقع هایی خندم میگرف  ولی الان باز دارم حرص میخورم   

نه بابا نمیگن... اگه گفتن کم ظرفیتی خوشونو نشون دادن من دیروز به مادرشوهرم موقع احوالپرسی گفتم رسید ...

شاید به قول شما مسئله بزرگی نیس 

اما خجالت کشیدم  

من دیشب تا موقع خوابیدن کلی حرص خوردم   ولی امروز یه موقع هایی خندم میگرف  ولی الان باز دا ...

خواهرمنم درجواب مهمونامون که گفته بودن بازم مزاحمتون میشیم گفت خواهش میکنم باشه مزاحم شین😅

🌿ࡐ‌ܟُܿــבاܢ̣ܣࡅ߳ܝ‌ࡅ࡙ࡍ߭ ܭَܝ̇‌ࡅ࡙ࡅ߭ܣـ ܢ̣ܝ‌ߊ‌ی ܢ݆ߺࡅ߭ߊ‌ܣـ ߊ‌ܢܚࡅ߳🌿

کسایی که خندیدید  ایشالا همیشه لبخند رو لباتون باشه 😄

واسه منم دعا کنین که مامانم نفهمه  

بفهمه کارم تمومه 🤣🤣

آدم خب بهرحال ی چند ثانیه شوکه میشه خجالت میکشه اما بعدش دیگه از فکرش دربیا مطمین باش اونا همون پنج ...

خدا کنه  

خواهرمنم درجواب مهمونامون که گفته بودن بازم مزاحمتون میشیم گفت خواهش میکنم باشه مزاحم شین😅

🤣🤣🤣🤣🤣

درکش میکنم  

😂😂😂😂

حالم خرابه   یه  لحظه حرص میخورم   یه لحظه میخندم 🤣