2777
2789
عنوان

فرزند دوم؟؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 423 بازدید | 35 پست
آخه تو شهر غریبم و کمکی ندارم،از این میترسم که نتونم از پسش بربیام

عزیزم منم جفت بچه هامو تو غریبی آوردم خونه مامانمومامانش کرمانشاس من رشتم زمانیم که گلاریس دنیا اومد فقط شوهرم تو ای شهربود توکلت به خدا باشه از الان با بچت درموردش بگو آمادش کنی خیلی خوبه تو میتونی

پسرم 3 سالشه 2 ساله بود اقدام کردیم پسرمم تقریباد4-5سالی طول کشید  نازایی بدون علت 😥فکر کردم ...

انشاالله که به زودی دامنت سبز بشه عزیزم

نفسم بچه هامن خدایا عاقبت بخیرشون کن

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیزم منم جفت بچه هامو تو غریبی آوردم خونه مامانمومامانش کرمانشاس من رشتم زمانیم که گلاریس دنیا اومد ...

منم شوهرم که اصلا بهم کمک نمیکنه و تا 4عصر سرکاره،واسه بچه اولم یکسال طول کشید تا باردار بشم از این میترسم

منم شوهرم که اصلا بهم کمک نمیکنه و تا 4عصر سرکاره،واسه بچه اولم یکسال طول کشید تا باردار بشم از این ...

باورت میشه  دومی دنیا اومد روزی که ترخیص شدم مهمان غریبه داشتم یعنی فامیل دور شوهرم بودنو اول بار بود میومدن خونم استراحت که نداشتم هیچ حتی دختر اولمو‌باید خودم میبردم دسشویی میگرفتمش رو دست افتضاح بودا 

من تو دو راهی موندم. نمیدونم به دومی فکر کنم یا کلا قیدشو بزنم

خیلی اشتباهه بعدا پشیمون میشی شدید 

دیدم که میگم دو تا بچه اولش سخته بعدا سرشون بهم گرم میشه استراحت پدر مادر بیشتر میشه

خدایابودن همسرو فرزندم برام تا اخر دنیا بسه  دیگه هیچی ازت نمیخوام 
باورت میشه  دومی دنیا اومد روزی که ترخیص شدم مهمان غریبه داشتم یعنی فامیل دور شوهرم بودنو اول ب ...

دخترتون چند وقتش بود زایمان کردین؟؟

منم پسرم ماه دیگه 2 سالش میشه الان تو اقدامم خدا کنه زودتر باردار بشم فاصله سنیشون زیاد نشه 

دقیق همسن پسر منه منم تیر ماه 2سالش تموم میشه،کمکی دارین؟؟؟

دقیق همسن پسر منه منم تیر ماه 2سالش تموم میشه،کمکی دارین؟؟؟

کمابیش.  شوهرم تا جایی که بتونه کمکم میکنه ولی تو روز هم با خودمه چون سر کاره 

خدایابودن همسرو فرزندم برام تا اخر دنیا بسه  دیگه هیچی ازت نمیخوام 

[QUOTE=93857016]کمابیش.  شوهرم تا جایی که بتونه کمکم میکنه ولی تو روز هم با خودمه چون سر کاره [/QUمن امسال اثاث کشی دارم که تمام فکر و ذکرمه که اگه حامله بشم دیگه هیچ کاری نتونم انجام بدم کسی و هم ندارم بیاد کمکم