2777
2789
عنوان

دکوراسیون

138 بازدید | 16 پست

بچه هادیروز رفتم خونه همسایمون انقدر خوشگل بود که نگو از خودم بدم اومد احساس بی عرضگی و بی سلیقگی کردم خیلی واسه همه جای خونش برنامه ریزی کرده بود و شیک بود من ۱۱ سال ازدواج کردم و خوب وسیله هام مال اونموقع هست ولی اصلا استعداد تزئینات ندارم مثلا چند تا شلف تو اشپز خونه دارم نمیدونم با چی خوشگلش کنم کمکم کنید

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیزم سعی کن کوسه های خوشگل بزاری روی مبل

از رنگ های شیک و شاد استفاده کن صورتی و ابی اسمونی وسفید

گاهی یک کلمه حرف چنان امیدی در یه نفر ایجاد میکنه قابل وصف نیست 😍😍گاهی هم یک کلمه چنان یک نفر و ناامید میکنه و زندگیش و زیر رو میکنه که خدا میدونه 😔😔سعی کن همیشه حرفات بوی خوبی بده و حال بقیه رو خوب کنه 😍😍
بگو عزیزم

ماقراره ماه دیگه بریم خونه جدیدمون (اجاره ای).ی پنجره داره تو اشپزخونه منم ک دوس دارم خونه روشن باشه حالا چه پرده ای براش بگیرم ک قیمتشم مناسب باشه؟؟

ندیدم در جهان بهتر ز مادر...سروجانم همه بادا فدایت❤

کاکتوس های کوچولو و مینیاتوری بگیر و میتونی هم تراریوم بزاری.گیره کاغذ یا لباس تزئینی از اینا که کوچولو و رنگیه بخر و عکساتونو بزن بشم و با یه چیری وصل کنن به در کابینتا این که چه جوری بچینی بسته به سلیقته مثلا میتونی به ریسه وصل کنی..وسایل ریز و خورده ایتو تو جعبه های فلزی بریز که طرح گل و اینا دارن خیلی خوشگلن مدل های مختلفی هم هست بعد جعبه هارو با توجه به سایز روهم بچین...از این مجسمه ها و عروسک چینی های قشنگ میتونی بزاری

یه جمنای مغرور و خاص🥰