همسرم از ابتدا میگه گندم...من بعده کلی گشتن نورا به دلم نشسته ...حالا اون حرفی نداره ولی خودم دو دلم که بعد ها پشیمون شم ک اسمی ک باباش دوس داشت و نذاشتیم...حس مو درک میکنین؟ حالا شما نظر توتو بگین دوست جونا
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
نمیدونم چرا بعضیا انقد راحت بخودشون اجازه میدن اینجوری صحبت کنن فک میکنن نظر و سلیقه خودشون بهترینه ...
الان تو لفافه و غیر مستقیم گفتی جواد بده دیگه عزیزم 😑😑😑😑😑😑
خداوند به حضرت موسی فرمود با زبانی که گناه نکردی دعا کن تا روا گردد. حضرت فرمود کدام زبان است که گناه نکرده باشد؟ خداوند فرمود تو با زبان دیگران گناه نکرده ای از دیگران بخواه برای حاجتت دعا کنند تا روا گردد. با یه صلوات دعام میکنی؟؟؟ 😢
من هیچوقت زیبایی گندم رو نفهمیدم 😒 اخه گندم؟؟؟ مطمنم گندم خیلی مسخره میشه نورا ب این قشنگی تازه وقتی کسی نورا یا روشنا میزاره میتونه بگ بچم با اومدنش نور و روشنایی رو ب زندگیمو وارد کرد
دوستان عزیزم بینهایت به دعای دلای قشنگتون نیاز دارم ❤️ التماس دعا
من مطمئنم ۹۹ درصد مردم حاضر نیستن اسم بچشونو بذارن جواد! رودروایسی که نداریم با خودمون قبول نداری ...
نی نی سایت برا من ملاک نظر سنجی نیست
قطعا اطرافیان منم برا تو ملاک نظر سنجی نیستن و الا بیا از اطرافیان من نظر سنجی کن 99 درصد یا جون دل حاضرم بذارم جواد با کمال افتخار 😄😄😄😄
خداوند به حضرت موسی فرمود با زبانی که گناه نکردی دعا کن تا روا گردد. حضرت فرمود کدام زبان است که گناه نکرده باشد؟ خداوند فرمود تو با زبان دیگران گناه نکرده ای از دیگران بخواه برای حاجتت دعا کنند تا روا گردد. با یه صلوات دعام میکنی؟؟؟ 😢