2777
2789
عنوان

کدوم اسم

| مشاهده متن کامل بحث + 475 بازدید | 52 پست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

نمیدونم چرا بعضیا انقد راحت بخودشون اجازه میدن اینجوری صحبت کنن فک میکنن نظر و سلیقه خودشون بهترینه ...

الان تو لفافه و غیر مستقیم گفتی جواد بده دیگه عزیزم 😑😑😑😑😑😑

خداوند به حضرت موسی فرمود با زبانی که گناه نکردی دعا کن تا روا گردد. حضرت فرمود کدام زبان است که گناه نکرده باشد؟  خداوند فرمود تو با زبان دیگران گناه نکرده ای از دیگران بخواه برای حاجتت دعا کنند تا روا گردد. با یه صلوات دعام میکنی؟؟؟ 😢
خب دوتا اسمه هر کدومو بذاره بعدا ممکنه پشیمون شه میگم چرا نتیجه گرفتین بذاره گندم

نگران شوهرش بود.منم منظورم این بود خودت رو هم در نظر بگیر.اگه مشکل نداری دل به دل شوهرت بده وگرنه اینکار رو نکن

عزیزم نورا از القاب حضرت فاطمه است معنی ش هم که رو خودشه فکر کنم منظور شما اسمای امروزی و سخته مثل م ...

نه عزیز من گندم و گفتم جالب نیست . نورا زیباست واقعا

دلم گرفته از این طعنه های مردم شهر         چقدر خسته ام آ

من هیچوقت زیبایی گندم رو نفهمیدم 😒 اخه گندم؟؟؟ مطمنم گندم خیلی مسخره میشه نورا ب این قشنگی تازه وقتی کسی نورا یا روشنا میزاره میتونه بگ بچم با اومدنش نور و روشنایی رو ب زندگیمو وارد کرد 

دوستان عزیزم بی‌نهایت به دعای دلای قشنگتون نیاز دارم ❤️ التماس دعا 
الان تو لفافه و غیر مستقیم گفتی جواد بده دیگه عزیزم 😑😑😑😑😑😑

من مطمئنم ۹۹ درصد مردم حاضر نیستن اسم بچشونو بذارن جواد!

رودروایسی که نداریم با خودمون

قبول نداری نظر سنجی کن

من مطمئنم ۹۹ درصد مردم حاضر نیستن اسم بچشونو بذارن جواد! رودروایسی که نداریم با خودمون قبول نداری ...

نی نی سایت برا من ملاک نظر سنجی نیست 

قطعا اطرافیان منم برا تو ملاک نظر سنجی نیستن و الا بیا از اطرافیان من نظر سنجی کن 99 درصد یا جون دل حاضرم بذارم جواد با کمال افتخار 😄😄😄😄

خداوند به حضرت موسی فرمود با زبانی که گناه نکردی دعا کن تا روا گردد. حضرت فرمود کدام زبان است که گناه نکرده باشد؟  خداوند فرمود تو با زبان دیگران گناه نکرده ای از دیگران بخواه برای حاجتت دعا کنند تا روا گردد. با یه صلوات دعام میکنی؟؟؟ 😢