2777
2789
عنوان

شوهر سبزه!!!!

| مشاهده متن کامل بحث + 9936 بازدید | 106 پست

خیلی نامردی بخدا اسی...چطوری دلت میاد بهش گیر بدی...من وقتی شوهرمو میبینم که واسه خاطر من اینهمه زحمت میکشه و سیاه میشه...دستاشو میگرم و همشو بوسه بارون میکنم،نکن عزیزم بزار محبت بینتون در جریان باشه

خیلی نامردی بخدا اسی...چطوری دلت میاد بهش گیر بدی...من وقتی شوهرمو میبینم که واسه خاطر من اینهمه زحم ...

خوندی اسکرینو

♥️من یک مدافع سلامت هستم♥️در یک بیمارستان کرونایی♥️میشه برای سلامتیم دعا کنی دوس جونی♥️

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

عزیزم ما هشت ماه باهم بودیم اصلا فکر نکرده بودم سبزه اس حالا که اومده خونمون شوهر خواهرم گفته حیفی ا ...

دیگه با جناقه دیگه ...چه انتظاری داری

هر چه تبر زدی مرا زخم نشد جوانه شد 
آخه جنوبیم.....خیلییا فکر میکنن بیشتر جنوبیا سیا سوخته هستن....شاید یه سریشون سبزه باشن اما بیشتر جن ...

میدونم عزیزدلم‌مامان خودمم بچه‌خرمشهره شکل روسهاست البته ی رگه ش کورده ولی خوب...

من جون میدم بابت خوزستان ووطن مادریم💖💖💖

ناباورانه اومدی کوچولوی قشنگم 😢 بمان برایم، منتظر شنیدن صدای قلب کوچولوتم همه هستی من، بیاومنوخواهراتوبه یک دنیای بهتروزیبادعوت کن، دوستت دارم عزیزدلم🤗😍😊🙊🎈 💗🤗که هنوزمن نبودم که تودردلم نشستی 💜 فرفررررری من😍❤😺🤗❤  مخملک خودم🤩🤗💗 👑💗🤗👧💗دخترای من شماسرزمین من هستیدخیلی دوستتون دارم❤❤❤❤🤗🤗🤗🤗😍😍😍😍 شوهرعزیزم،جانی ودلی ای دل وجانم همه توووووو،دنیافقط دختراموشوهرم👭💁👧💏❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤.

بابا ول کن هر کی هرچی خواست بذار بگه  من عکساتونو دیدم اتفاقا خیلیم بهم میاین  اصلا ب ای ...

فدات بشم من مرسی لطف داری

♥️من یک مدافع سلامت هستم♥️در یک بیمارستان کرونایی♥️میشه برای سلامتیم دعا کنی دوس جونی♥️
مثل من  ولی مشکل ای بود که خواستگارام همه شیربرنج بودن 😂😂

نه من همه خواستگارام سیا سیاه بودن

می گفتم دوس ندارم بچه هام سیاه بشن  

این یکی توشون سفید و بور بود 

فک کردم شق القمر کردم 

فکر اینجاشو نکرده بودم

بچه هام خوشگلن 

اما تعطیل رسمیه آقامون لامصب😂😂😂

اقا این چه کاربریه داری نصفه شبی هوس چلوگوشت کردم 😁😁😁

خرّم آن روز که پرواز کنم تا بر دوست               به هوای سر کویش پرو بالی بزنم            ❤                               ❤ الهی شکرگزار این زندگی هستم که به من بخشیدی؛ به خاطر همه چیزش:تو را شکر بابت آدم‌هایی که معلم من بوده‌اند.❤تو را شکر بابت درس‌هایی که زندگی به من ارزانی داشته‌اند.❤تو را شکر برای عشقی که می‌گیرم، می‌بخشم و می‌پراکنم. ❤                              ( تایپ کردم گلبهارجون بعد دیدم  "ر" جا افتاده)😮
خودت سفیدی یا سبزه  من سبزه ام  😊😊😊😊

خودم سفید سفیدم

اما طبع ام گرمه

اما شوهرم نابوده 

یعنی کلا احساس نداره

رابطه تو سرش بخوره 

دستشم به ادم نمی خوره 😊

خرّم آن روز که پرواز کنم تا بر دوست               به هوای سر کویش پرو بالی بزنم            ❤                               ❤ الهی شکرگزار این زندگی هستم که به من بخشیدی؛ به خاطر همه چیزش:تو را شکر بابت آدم‌هایی که معلم من بوده‌اند.❤تو را شکر بابت درس‌هایی که زندگی به من ارزانی داشته‌اند.❤تو را شکر برای عشقی که می‌گیرم، می‌بخشم و می‌پراکنم. ❤                              ( تایپ کردم گلبهارجون بعد دیدم  "ر" جا افتاده)😮
شوهر خواهرم گفت خواستگارم سیاهه

چ حسوده

مردا واقعا حسود هستن در مورد باجناق مخصوصا!!

جالبه ك راحت عيب و ايرادا رو ب زبون ميارن كسي هم كاريشون نداره

اما جاري ها نميتونن ب اين راحتي حسودي كنن

يعني كي دنيا تموم ميشه    حالا ك چي مثلا مثال  امروز اعصابم خرده دلم ميخاد بزنم شل و پل تون كنم